שילשולים כבר כמה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילשולים כבר כמה חודשים
    מאיה
    30/01/2011

שלום

כבר כמה חודשים אני רוב הזמן משלשלת , בשבועות האחרונים זה הפך להיות בלתי נסבל ממש.
    קיבלתי הפניה לרופא גסטרו.. והעדפתי מישהו מומלץ, והתור שלו רק ליולי.

העניין הוא שזה מלווה בעוד כמה תסמינים.. לפעמים יש לי חום פנימי בגוף בעיקר בגב ובגפיים.. (אין לי חום כשאני מודדת), כאבים נקודתיים בנקודות מפרקיות שונות,
    כל התופעות האלו התחילו אחרי חיסון שפעת החזירים שקיבלתי לפני שנה (זה לא איזה ספין שמישהו שולח זה אמיתי).. וכבר הייתי אצל כל מיני רופאים - אורטופדים (כי היו לי כמה חודשים כאבים ב2 מפרקים עיקריים- הכאבים האלו עברו אגב.. עם הזמן..), נויורולוג, וגם ראומטולוג .. הם פשוט מפנים אותי מאחד לשני וכבר אין לי מושג מה לעשות. האם ייתכן שגם השלשולים יעברו להם פתאום כי אני מחכה כבר המון זמן וזה לא קורה.. יש לציין שאין לי עצירות או תופעות של עצירות ושלשולים לסירוגין.

אני ממש לא יודעת אם כל התסמינים והחיסון קשורים לשלשול אבל זה כבר מרגיש ממש לא טוב. מה שאני לא אוכלת זה נראה ומרגיש רע.

מה עליי לאכול ? האם להמתין עד התור של יולי? מה לדעתך זה יכול להיות ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילשולים כבר כמה חודשים

הוספת תגובה

• אגב, אני בת 32, אישה,

מאיה
    30/01/2011

לפני החיסון ההוא בריאה לחלוטין .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילשולים כבר כמה חודשים - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    30/01/2011

שלשולים וכאבי מפרקים יכולים להעיד על דלקת במעי. לדעתי כדאי לפנות לגסטרואנטרולוג ולא להמתין חצי שנה. יש מספיק רופאים טובים שהתור אליהם סביר יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי מושג למי לפנות - אשמח לעזרה

מאיה
    30/01/2011

האם תוכלי בבקשה לתת המלצה לרופא שמקבל במכבי באזור השרון או המרכז?

בעברי נכוותי מרופאה שפגעה לי בטעות באוזן. הגעתי אליה דרך זה שפשוט פתחתי את אתר מכבי ובחרתי שם של רופא. היום אני מבינה כמה חשוב לקבל מילה טובה על רופא/ה.

האם תוכלי בבקשה לומר כמה שמות שאת מכירה שהם טובים ועובדים דרך מכבי?

אודה לך מאד

מאיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי מושג למי לפנות - אשמח לעזרה - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    04/02/2011

הפורום אינו יכול להמליץ שמית על רופאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו