גזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזים
    אוסנת
    07/02/2011

שלום,
    אני בת 43 בריאה בד"כ, אני סובלת מאוד מגזים ונמנעת בשל כך מלאכול מגוון רחב מאוד של מאכלים למשל אני לא נוגעת בפירות הדר , כרוב, קולורבי וכדומה ממעטת מאוד לאכול עגבנייה, מוצרי חלב (פרט לחלב בכוס קפה..)הבעייה גורמת לי למצב שאני אפילו נמנעת מלהירדם לפני בעלי מחשש מאי נעימות. ניסיתי להשתמש בתכשירים כגון: גזים X וטיפות מפיג-N אבל ללא הועיל. אשמח לפיתרון לבעיה זו שמאוד מאוד מטרידה אותי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גזים

הוספת תגובה

• גזים - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    07/02/2011

הדברים שאת נמנעת מהם אכן גורמים לייצור גזים מוגבר וצריך להבין שעד 13-15 פעמים גזים ביום זה דבר תקין לחלוטין גם אם כרוך באי נעימות. עיכול המזון כרוך בייצור גזים כך המערכת עובדת. רק אם יש לך יותר מזה, מדובר בריבוי גזים. תוכלי לנסות טיפול בפרוביוטיקה למשך 3 חודשים ולראות האם יש הטבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כך זה נקרא בבית המרקחת-פרו

אוסנת
    07/02/2011

תודה על התגובה המהירה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוביוטיקה-זה השם?תודה

אוסנת
    07/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו