בעיות מעי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות מעי
    מיכאל
    14/02/2011

שלום לכל יושבי הפורום,
    מזה זמן רב (מעל שנה) אני חווה בעיות בעיכול. הסתמינים כוללים: געש בקיבה מיד לאחר האוכל, בעבוע, אי נוחות. לעיתים קרובות ישנה עצירות של יום או יומיים ולעיתים בדיוק להיפך. בקיצור: חוסר איזון.
    הלכתי למומחה גסטרו שקבע כי אני סובל ממעי רגיש, תופעה שכיחה לאנשים בני גילי (20-30). הוא נתן לי נוטנסיל. במשך התקופה בה נטלתי נוטנסיל הרגשתי שיפור מינורי בתסמינים. בחודש האחרון נגמרו לי כדורי הנוטנסיל והתסמינים חזרו במלואם- חזרתי אל הרופא כדי לבקש ממנו מרשם נוסף אך הוא אמר שזה אינו כדור שמרפא, רק מסדיר, ואם היציאות קבועות עדיף שאקח רק פרוביוטיקה.
    אני לוקח כדורי אסידופילוס זה שבוע אך התסמינים לא שוככים. מה עושים?

בתודה,
    מיכאל.

נ.ב.- אשמח אם בנוסף תפנו אותי לפורום רופאים בנושא פגיעות ראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות מעי

הוספת תגובה

• בעיות מעי - תגובה

ד''ר רם דיקמן
    15/02/2011

אני סבור שעליך לפנות למרפאת רופאים העוסקים במעי רגיש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מיכאל
    16/02/2011

האין גסטרואנתרולוג הוא הרופא המטפל במעי רגיש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח להמשך התייחסות

מיכאל
    18/02/2011

תסמיני אי הנוחות בחלל הבטן ממשיכים להופיע למרות שאני נוטל פרוביוטיקה באופן קבוע...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח להמשך התייחסות - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    19/02/2011

ראשית, כמו בכל מקצוע ברפואה יש לגסטרואנטרולוגים התמחויות שונות כמו אנדוסקופיות, מחלות דלקתיות, מעי רגיש וכו'..
    שנית, טיפול בפרוביוטיקה ניתן במשך מספר שבועות חודשים ולכן לא לצפות לשיפור לאחר שבוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו