מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרפסים תקועים- אוויר תקוע בחזהעופר גונן23/02/2011
בן 26, לפני כשנה וחצי התחלתי לסבול מגרפסים שתקועים בוושט בייחוד באיזור של מאחורי מפתח הלב,עשיתי בדיקה של גסטרוסקופיה, והתוצאות הראו שיש לי את החיידק הליקובקטר בקיבה ודלקת בקיבה כתוצאה מכך, קיבלתי את הטיפול המשולש, ובבדיקת נשיפה אכן נראה שהחיידק הושמד, יש לציין שתחושת הגרפסים לא חלפה ועל כן החלטתי לשנות את תפריט התזונה שלי לחלוטין, וצרכתי תוספים כמו עשב חיטה, גינגר טרי, שוש קריח, אלוורה, תה ירוק, שומר ועוד, יש לציין שתחושה זו חלפה והבראתי את עצמי. מאז עברה תקופה של טיפה יותר משנה שבה חשתי לחלוטין טוב. לפני כשלושה חודשים ערב אחד אכלתי יותר מידי אוכל מאוחר בלילה, ויום למחרת קמתי עם צרבות מאוד חזקות ושוב התחושה של הגרפס התקוע חזרה והפעם בצורה קשה ומכבידה יותר, תחושה שמלווה אותי לאורך כל היום כמאין גוש של אוויר שתקוע מאחורי איזור החזה, ומשתחרר רק אחרי הרבה זמן עד לפעם הבאה שבה אני שוב אוכל וחוזר חלילה, יש לציין שעברתי לפני מספר ימים בדיקת בריום ודם, והתוצאות היו תקינות לחלוטין
הרופא גסטרו שלא היה לו הרבה שמץ והרבה מה להגיד לי, המליץ לי להמשיך לקחת את האומפרדקס פעמיים ביום
חשוב לי לציין שאני לא מרגיש תחושב של צרבות רק חוסר נעימות ותחושת מועקה של גרפסים שתקועים, אותו רופא אמר לי לאני לא יכול לעשות שוב את הבדיקה של הגסטרוסקופיה ושאין סיבה לכך.. חשבתי אולי לבצע בדיקה של לחצים בוושט.. האם היא תעזור למצוא את מקור הבעיה שלי?? אני אבוד וזקוק להצעה נוספת ומקצועית . תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרון חד משמעי לגרפסים וצרבות = קרב
אבי15/07/2012מעל לחצי שנה סבלתי מגרפסים מרובים ומצרבות חזקות וגיהוקים, השתמשתי בסותרי חומצה שלא עזרו בכלל, קניתי תרופה שנמכרת ללא מרשם רופא בשם קרבוסילן והתרופה הזאת פתרה לי תוך שבוע של טיפול, את כל הצרבות והגרפסים.
ממליץ בחום למי שסובל להשתמש בקרבוסילן למשך שבוע
קרבוסילן מסדיר את פעילות מערכת העיכול ובכך מונע ומרפא גרפסים וצרבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרפסים תקועים- אוויר תקוע בחזה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין16/07/2012לא נשמע שגסטרוסקופיה חוזרת או בדיקת לחצים בושט תשנה את האבחנה (גם אם יש שינויי לחצים בושט אין לכך טיפול יעיל). כבר בוצעה בדיקה באותן נסיבות. כמו שציינת ריפאת את עצמך לפני כשנה, וארוחה חריגה גרמה לך ללכת כמה צעדים לאחור ולכן נשמע שיש בכוחך לשנות זאת שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרפסים תקועים- אוויר תקוע בחזה - תגובה
פרופ' נחום ויסמן18/11/2015נשמע כבעיה. יש להתייעץ עם גסטרואנטרולוג . ייתכן שיש מקום לחזור על גסטרוסקופיה ומאד יתכן שכדאי גם להדוק תנועתיות בושט וזמן פינוי קיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש אותו דבר
רפי05/10/2016אני גם סובל מאותה בעיה כל מה שכתבת גם לי היה כולל החיידק הכל אותו דבר אבל אני לא מצליח להיפטר מהגרפסים שתקועים...
עם יש פתרון אשמח לדעת
....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרפסים תקועים- אוויר תקוע בחזה - תגובה
ד''ר רם דיקמן23/02/2011יש לנסות לחזור לסוג הדיאטה שניסית, ייתכן והכל שוב יחלוף, אם לא, יש לבצע מנומטריה וניטור אימפידנס ללא אומפרדקס. בקש הפנייה לבדיקות אלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתה קמומיל
לילוש רו16/11/2015גם לי יש את זה הדבר היחידי שמשחרר את האויר הכלוא זה תה קמומיל חמים חצי כוס בשכיבה ואז חצי כוס בישיבה
מקווה שעזרתי בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרפסים תקועים
רפי05/10/2016בן28, לפני כשנה וחצי התחלתי לסבול מגרפסים שתקועים בוושט בייחוד באיזור של מאחורי מפתח הלב,עשיתי בדיקה של גסטרוסקופיה, והתוצאות הראו שיש לי את החיידק הליקובקטר בקיבה ודלקת בקיבה כתוצאה מכך, קיבלתי את הטיפול המשולש, ובבדיקת נשיפה אכן נראה שהחיידק הושמד, יש לציין שתחושת הגרפסים לא חלפה ועל כן החלטתי לשנות את תפריט התזונה שלי לחלוטין, וצרכתי תוספים כמו עשב חיטה, גינגר טרי, שוש קריח, אלוורה, תה ירוק, שומר ועוד, יש לציין שתחושה זו חלפה והבראתי את עצמי. מאז עברה תקופה של טיפה יותר משנה שבה חשתי לחלוטין טוב. לפני כשלושה חודשים ערב אחד אכלתי יותר מידי אוכל מאוחר בלילה, ויום למחרת קמתי עם צרבות מאוד חזקות ושוב התחושה של הגרפס התקוע חזרה והפעם בצורה קשה ומכבידה יותר, תחושה שמלווה אותי לאורך כל היום כמאין גוש של אוויר שתקוע מאחורי איזור החזה, ומשתחרר רק אחרי הרבה זמן עד לפעם הבאה שבה אני שוב אוכל וחוזר חלילה, יש לציין שעברתי לפני מספר ימים בדיקת בריום ודם, והתוצאות היו תקינות לחלוטין
הרופא גסטרו שלא היה לו הרבה שמץ והרבה מה להגיד לי, המליץ לי להמשיך לקחת את האומפרדקס פעמיים ביום
חשוב לי לציין שאני לא מרגיש תחושב של צרבות רק חוסר נעימות ותחושת מועקה של גרפסים שתקועים, אותו רופא אמר לי לאני לא יכול לעשות שוב את הבדיקה של הגסטרוסקופיה ושאין סיבה לכך.. חשבתי אולי לבצע בדיקה של לחצים בוושט.. האם היא תעזור למצוא את מקור הבעיה שלי?? אני אבוד וזקוק להצעה נוספת ומקצועית . תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בעיות עיכול לא ברורות וכאב בחזה
ריפלוקס לרינגו בעקבות ליחה וכחכוך בגרון
אמא שנפטרה בגיל 66 מסרטן מעי גס - גנטי?
פענוח תוצאות קולונסקופיה לחולת קרוהן
אינסומניה ומעי רגיז האם כדאי לנסות תוספת של סיבים?
גסטרוסקופיה שיצאה תקינה וממצאים
בירור לגבי בדיקת רגישות לגלוטן
בעיות עיכול עקשניות ובעיות רפלוקס
בירור לאחר בדיקת גסטרוסקופיה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)