בחילה וכאבי בטן חוזרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילה וכאבי בטן חוזרים
    דני
    25/02/2011

שלום,
    אני בן 20. החל מיום שני 21/2 עד היום אני סובל מבחילות קלות ומידי פעם כאבי בטן. אין לי חום וכאבי ראש. אין תחושה של חולשה (עשיתי ספורט במהלך הימים האלו). אני לא מקיא ולא משלשל למרות שאני אוכל רגיל (מטוגן, גבינה, שוקולד, בשר וכו'). אפילו ניסיתי לגרום לעצמי להקיא (לימון סחוט עם סודה) וזה לא עבד. אני אוכל סדיר וגם הולך לשירותים באופן סדיר.

מעולם זה לא קרה לי גם כשהייתי חוטף ווירוס מעיים בתקופות של מעבר עונות וגם כשהייתי אוכל משהו לא טוב זה היה מסתכם בקלקול קיבה של יום-יומיים.
    שאלתי: מה זה יכול להיות??
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחילה וכאבי בטן חוזרים

הוספת תגובה

• עוד משהו ששכחתי

דני
    25/02/2011

בנוסף, שבוע לפני כן (14/2) עקב צינון מלווה בשיעול יבש (משטח גרון יצא שלילי) התחלתי ליטול סירופ טבעי Phytolix שלוש פעמים ביום במשך שבוע (לא תמיד הקפדתי לקחת אותו אחרי ארוחה, לפעמים שעה-שעתיים אחרי). אולי זה קשור..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו ששכחתי - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    25/02/2011

אן אפשרות לדעת מה גורם לתלונות שלך, אבל אין צורך לברר תלונה הנמשכת מספר ימים. תיקח קל בטן למספר ימים ואם אין הטבה תפנה לרופא מטפל. לגבי הפיטוליקס. אין מידע לגבי תופעות לוואי של תרופות טבעיות ולא ניתן לכן לדעת האם יש קשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו