שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    נוי
    26/02/2011

הבן שלי בן 12 יש לא כאבי בטן חזקים שזה מלווה בכאבי מפרקים עשיתי לו בדיקות דם קצת אנמי וגלאדין חיובי הגסטרולוג עשה לא בדיקת גסטרוסקופיה ויצא 1ביופסיה;תריסריון. 2ביופסיה;קיבה.ארוזיה בודדת באנטרום 3ביופסיה' ושט מודלק הילד קיבל טיפול משולש עברו קצת הכאבים ושוב חזר .עשינו בדיקות דם חוזרות כולל גלאדין יצא חיובי ספירה קצת אנמי ולוקוציטים קצת נמוכים ו IGE גבוה 2300 שהיחס שלו עד 100 רציתי לדעת מה אני צריכה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    26/02/2011

נא לפנות לפורום גסטרו ילדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

נוי
    27/02/2011

זה בדיוק מה שחשבתי אבל הרופא אומר אנחנו נשקול על גסטרוסקופיה נוספת ולגביי הספירה היא לא כל כך נמוכה וגם השקיעת דם יצאה 15.2 אז אין לך מה לדאוג ובקשר לIGE זה לא מפחיד או מלחיץ את הרופא אני ממש מותשת כל המחלה הזאת נמצאת כבר שנה ובנתיים הבן שלי סובל בבקשה ממך אם תוכלי לייעץ לי למי לפנות ואם יש לי סיבה לדאגה תודה רבה על עזרתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי

נוי
    27/02/2011

מה הכוונה לפנות לפורום גסטרו תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    01/03/2011

זהו פורום גסטרו מבוגרים. איננו רופאי ילדים ולא מתמצאים במחלות ילדים ולכן יש לפנות לפורום גסטרו ילדים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו