אשפוז לשם בדיקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשפוז לשם בדיקות
    חמד
    19/03/2011

שלום,
    אינני בטוחה שזה הפורום המתאים, אנסה.
    אני בת 20, ברקע morbid obisity, microscopic collitis, pcos
    וחשד לושט בארט שנמצא בוידאוקפסולה אך טרם אושש בגסטרוסקופיה.
    יש לי CRP גבוה מאד כבר מס' חודשים (נע בין 17 ל26) ורופאיי טוענים שמקורו אינו בקוליטיס.
    שאלתי: אני נמצאת בהליכים ארוכים מאד של בירור רפואי כבר למעלה משנה. כל פעם מקבלת תוצאות בדיקה, חוזרת לרופא מקבלת הפנייה לבדיקה הבאה... זה מתיש ולא מתקדם לשום מקום. האם יש באפשרותי להתאשפז בבי"ח על מנת לבצע את כל הבדיקות בזמן קצר? (הבדיקות הצפויות לי בזמן הקרוב: גסטרוסקופיה, US כליות, צילום בית חזה, בדיקות דם מפה ועד להודעה חדשה, ביקור אצל פנימאי, אנדוקרינולוג, ראומטולוג, וגסטרואנטרולגים כמובן).
    תודה וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשפוז לשם בדיקות

הוספת תגובה

• אשפוז לשם בדיקות - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    19/03/2011

לא יאשפזו בגילך לצורך בירור וגם לא הייתי מציעה להתאשפז לצורך כך. אין שום דחיפות בביצוע גסטרוסקופיה וגם אם תעשה אין שום ממצא שם שיסביר CRP מוחש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

חמד
    20/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו