שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    ששון
    30/03/2011

מזה כחודש אני סובל משיעול מידי פעם, עד כדי חנק כמעט!, המחנק בדרך כלל מסתיים בפליטת ליחה מתוך הגרון, בתחילה חשב הרופא שזהו סינוסיטיס, ולקחתי אנטיביוטיקה זינט למשך שבוע, משלא עזר, הופנתי לא.א.ג. שבבדיקת אנדוסקופיה בפיבר אופטי נמצאו סימנים קשים של ger, מה שמתורגם לריפלוקס ושטי, אם הבנתי נכון.
    רופאי נתן כדורים בשם: אומפרדקס 20 מ"ג פעמים ביום, אני לא יכול לומר שיש שינוי ניכר, למרות שאני לוקח כבר כשבוע.

ברצוני לברר האם יש טעם לפנות לגסטרו? ואם יש לו מה לחדש האם ישנם שיטות לא פולשניות - בטוחות יותר, . חשוב לי לציין שבמשפחתי מדורות קודמים יש עבר רחב לצערי של אולקוס , האם יש לכך קשר??

תודה על התשובה המהירה אם אפשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    30/03/2011

אין קשר לאולקוס ואם רופא אא"ג ראה סימני רפלוקס הרי שזה מקובל לקחת אומפרדקס לחודשיים- שלושה. שבוע הוא זמן קצר מידי. במקביל אפשר לפנות לגסטרואנטרולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו