שאלה ,קיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה ,קיבה
    אריק
    31/03/2011

שלום רב, אני בן 27 . בחור בריא בדרך כלל. סובל כל הזמן בקלות מכאבי גרון,אודם גרון ובלוטות לימפה נפוחות. בשנת 2008 חטפתי את החיידק אילובקטר .שגילו לי רק לאחר 9 חודשים. דרך צילום אינדוסקפי .שהראה שיש דלקת בקיבה,דלקת בתירסיון.ובקע . במשך כל אותם שניים עד כיום אני לוקח באופן קבוע אומפרדקס. בשבועיים האחרונים יש לי כאבים בגרון חזקים מאד.כמו של התקררות אבל כאב יותר חזק.וקושי בבליעה.וקושי היה לדבר כמה ימים.וכאבים במשך השבועיים בבטן תחתונה ובנקודה ממוקדת באמצע החזה. הובן לי שזה מאזור הקיבה. יש לי לבצע בדיקה אינדוסקפיה רק בעוד 10 ימים.אני מאד מפחד ובלחץ שאין לי כיב פיטי .או משהו כזה. האם יש לי סיבה להיות פניקה? או מה יכול להיות מה שיש לי.האם זה יכול להיות דלקת בוושט? אני מפחד שיש לי משהו חמור.כמו אולקוס או כיב פיטי שזהו האולקוס סליחה על הבורות שלי. דבר נוסף שהדבר מפריע לי לנשימה. למרות שאני נושם באופן עצמאי.אני מרגיש שזה גורם לי להפרעות. אודה התייחסות מה כדאי לעשות והאם יש מקום להילחץ ולדאגה או לא. בתודה ירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה ,קיבה

הוספת תגובה

• שאלה ,קיבה - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    02/04/2011

לדעתי האנדוסקופיה מיותרת. גם אם יש לך "אולקוס" או דלקת בושט הטיפול יהיה זהה כלומר להכפיל מינון אומפרדקס או להחליף לטיפול בלנטון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו