עזרה דחופה !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה !
    מאי
    15/06/2011

שלום ,
    אז ככה.. הסיפור שלי קצת מסובך אני בת 14 וחצי ,
    לפני כ- 4 חודשים התחילו לי כאבים בצד ימין תחתונה בהתחלה חשבו שזה אפנדציט כי זה מקום אופייני אך הבדיקות היו תקינות ולא היה סיפטומים אך הכאבים המשיכו הייתי המון פעמים במיון עשיתי אולטראסאונד גניקולוג בדיקות דם , שתן וכ'ו יש לציין שהייתי אנמית לפני הכאבים ואמרו לי שזה סיפטום לקרוהן , ייתכן מצב שהיה לי אנמיה קשורה לקרוהן לפני הכאבים ? בנוסף לכך הייתה עצירות שנמשכה זמן רב ובגלל פעמים רבות שהייתי במיון החליטו לאשפז אותי בשניידר היו בטוחים שהיה לי חסימת במעיים בגלל העצירות אז במשך האשפוז הביאו לי פיקולקס ושחררו אותי הביתה
    לאחר מספר ימים הכאבים עדיין המשיכו ולא עברו
    הייתי במעקב אצל רופאת גסטרו בשניידר היא קבעה לי תור לקולנוסקופיה מאוד רחוק והכאבים החמירו הייתי מאושפזת פעם שנייה , יש לציין שבמשך כל הזמן הזה כחודשיים עד האשפוז השני כל האולטראסאונד היו תקינים אך באשפוז השני היה עיבוי במעי הדק.
    שבוע לאחר מכן הקדימו לי את הקולונוסקופיה ולקחו גם ביופסיה והכל היה תקין

לקחו לי גם בדיקות דם של אסקה וANA
    האסקה יצאה גבולית , הANA יצאה גבוהה ?
    אם הANA יצאה גבוהה מה זה אומר ?

המליצו לי יותר מאוחר גם על בדיקת מיפוי מקל אך גם היא יצאה תקינה למרות שאמרו שזה לא מחייב שזה תקין למרות שזה יוצא בבדיקה תקין
    באולטראסאונד שלא יצא תקין המליצו לי על בדיקת MRE למעי הדק שעדיין לא בוצעה

הרופאת גסטרו אמרה שאם הבדיקות ימשיכו להיות תקינות אך הכאבים ימשיכו אאלץ לעשות לפרוסקופיה , האם זה כדאי ?

אשמח לעזרה וייעוץ אני כבר מיואשת
    תודה ,
    מאי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה !

הוספת תגובה

• סיפטומים

מאי
    15/06/2011

הסיפטומים היחדים שהיו לי :
    כאבים
    הקאות
    פריחה
    בחילות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה ! - תגובה

ד''ר רם דיקמן
    21/06/2011

אני מצטער אך הפורום מיועד למבוגרים, פני ליעוץ עם גסטרואנטרולוג של ילדים, עמך הסליחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו