שריפה בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריפה בבטן
    נתן-יה
    24/06/2011

בת חמישים כבר שנים סובלת קשות משריפה/צריבה בבטן שפוגעת באיכות החיים. בד"כ השריפה מתחילה בכעין הרגשת רעב לא מציקה ומיד הבטן מתחילה לשרוף.

כדורים מסוג גסטרו וכד' כמעט לא עוזרים גם לאכול משהו כמו פרוסת לחם וגבינה לא עוזר. בשנים האחרונות מאד עליתי במשקל כי התגובה שלי לכאב היא לאכול כמה שיותר (למרות שלא תמיד עוזר).

כבר כמה פעמיים הגעתי לרופאים ועניתי בשלילה לכל השאלות : אין לי בכלל צרבות. אין שינוי ביציאות, אין ירידה במשקל. אין לי שום סימפטום שמתאים לאולקוס ומצד שני אני מאד סובלת.

מה אפשר לעשות? והאם יתכן וזה כן חידק הליקובקטור? האם אפשר לעשות את בדיקת הנשיפה באופן פרטי?
    (תרופות כמו מאלקוס ורני לא עוזרות בכלל).
    נ.ב. לוקחת הרבה כדורים נגד כאבים בגלל מגרנות וכאבי ראש.

מחכהלתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שריפה בבטן

הוספת תגובה

• שריפה בבטן - תגובה

ד''ר יהודית אסולין דיין
    27/06/2011

בדיקת נשיפה ניתן לעשות בקופ"ח ואין צורך לבצעה באופן פרטי. ייתכן שהתרוות למיגרנה מעוררות את הכאב וכדאי להגיע לייעוץ מסודר. אם לא נעשתה אנדוסקופיה מומלץ לבצע..
    אם הבדיקה תקינה מדובר בכאב כרוני (בדומה למיגרנה) והטיפול וההתייחסות בהתאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו