מינוקסי 5 אחוז 10 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינוקסי 5 אחוז 10 חודשים
    רז
    29/06/2017

שלום רב.

אני מטופל במינוקסי 5 אחוז מזה 10 חודשים.
    לאחר תקופה ארוכה של חוסר יציבות, דהיינו, צמיחה ונשירה וחוזר חלילה, בחודשים האחרונים הנשירה פסקה לחלוטין, כולל צמיחה מוגברת .

בשבועיים האחרונים, אני חווה שוב איבוד שיער. אני שם לב לזה במיוחד כשאני מורח את המינוקסי בערב (מורח גם בבוקר, אבל נשירה רואה רק בערב)...

אני קצת מבולבל ולא מבין, האם זה נורמלי ותקין שוב לאבד שיער בתקופה כזאת של שימוש? אולי זה עדיין חלק מהתהליך? האם בתקופה זאת של טיפול לא אמורים ליהנות מצמיחה מוגברת וללא נשירה כלל?

אציין שעקב הצמיחה המוגברת והארכת השיער, וכן מנטייתו הטבעית של שיערי להתנפח, בצעתי החלקת קראטין במספרה, סה"כ 2 פעמים, וגם השתמשתי מעט ובזהירות במחליק קרמי. בינתיים הפסקתי עם פעולות ההחלקה האלה. ייתכן שאיבוד השיער הינו תוצאה של ההחלקות האלה?

כמו"כ הפסקתי לפני כחודשיים שימוש בכדורי אנפרניל (טיפול לאוסידי). ייתכן שזה משפיע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינוקסי 5 אחוז 10 חודשים

הוספת תגובה

• גם אצלי ככה

עמית
    01/07/2017

אני משתמש במינוקסי כבר כמה שנים, ועדיין כל פעם שאני מורח אוני רואה שיער שנושר על האצבע, האמת זה קורה בעיקר אחרי ששכחתי לשים אותו כמה פעמים ברצף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו