התקרחות גנטית אצל ילדים - איך מטפלים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקרחות גנטית אצל ילדים - איך מטפלים?
    רונית
    16/08/2020

ילד בן 12.5 ששנה בערך בתהליך של התקרחות גנטית.
    לאחר התייעצות עם רופאים ונוסה כמעט הכל למעט חומרים כימיים שזה סוג של מוצא אחרון..וגם זה לא בטוח יעזור...
    מישהו חווה משהו כזה? ומניסיון יודע מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחפשת גם תשןבה

גל
    18/08/2020

אני אימא לשתי בנות שגם להן יש להן את הנטייה הגנטית להתקרחות. הילדה הבוגרת שלי בת 13 מגיל 6 חוותה מספר אירועי נשירה. הרופאים לא התייחסו אלי . אף אחד לא טרח לבדוק לה פריטין. שתי הבנות שלי חוות נשירה ומאבדות שיער כשהפריטין שלהן נמוך. בנוסף לשתיהן יש דלילות גנטית. לשתיהן עד גיל 6 יש שיער מלא מאוד ואז מתחיל לצערי תהליך של הידלדלות . הייתי ועדין אני הולכת ומתייעצת עם רופאי עור המתמחים בשיער . אני גם מפחדת לשים להן חומר כימי. אני אובדת עצות. לא מבינה למה זה קורה להן . מאוד כואב לי, ביחוד שמדובר על בנות. כואב לי שעוד מספר שנים הגדולה שלי תצטרך תוספת שיער. לא מצליחה להבין למה זה קורה. אני מאוד מקפידה שיאכלו בריא. אשמח גם להצעות שהן לא כימיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו