מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 התקפים אחרי שנתיים של שקטנילי14/02/2018
שלום רב,
הבת שלי בת 22 עם GME מיוקלונית מקבלת טופמקס 400 ביום
במשך שנתיים הכול היה בסדר פתאום קבלה התקף בלילה והתקף בבוקר . היא ישנה טוב מקבלת תרופה לא שותה מדוע לדעתך זה קרה? מפחדת מהתקף נוסף.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר JME
ד``ר מרינה בוקסר03/03/2018שלום רב
תפני לנוירולוג, ייתכן צריך להתאים מינון או לחזור לבירור.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם שני התקפים זה אפילפסיה?ריקי13/02/2018
שאלה :האם אחרי שני התקפיים לפנות בוקר במיטה בהפרש של שנתיים ,האם זה אפלפסיה? האם מישהו יכול לענות לי ? כל הבדיקות והמדדים תקינים לחלוטין,הרופאים מתעקשים על התחלת טיפול,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני התקפים
ד``ר מרינה בוקסר19/02/2018שלום רב.
זה נכון כל מקרה הוא מקרה מיוחד וספציפי מאוד, לכן בהחלט החלטה צריכה להיות ספציציפית לכל בן אדם. חשוב סוג ההתקפים, מצבים שבהם התרחשו התקפים. רק בדיון אישי אפשר לקבל החלטה נכונה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין אפילפסיה למחלות נוירולוגיות אחרותאסתי13/02/2018
האם לאנשים עם אפילפסיה יש סיכוי גבוה יותר לחלות במחלות נוירולוגיות אחרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות נוספות.
ד``ר מרינה בוקסר13/02/2018לפעמים אפילפסיה היא אחת סימנים של מחלה נוירולוגית סיסטמית ולפעמים לא. עדיף לבדוק את כל הפרטים של אפילפסיה כדי לאבין סוג הבעיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי בדיקת EEGיוסי10/02/2018
בוקר טוב
שאלתי היא האם בדיקת EEG רגילה(ללא חסך שינה , ווידיאו וכד') מספיקה כדי לגלות אפילפסיה באונה הטמפורלית אצל אדם בוגר
בכבוד רב
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר EEG
ד``ר מרינה בוקסר12/02/2018שלום רב
לא תמיד מספיקה רק בדיקה רגילה שמתבצעת רק 20 דקות. עדיף להשלים ע"י בדיקת לאחר חסך שינה, וגם במידת צורךVIDEO EEG* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כדאי להימנע מתרופות אחרות?מירי08/02/2018
האם חולה אפילפסיה צריך להימנע מנטילה של תרופות אחרות כמו אדוויל או אנטיביוטיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות נוספות
ד``ר מרינה בוקסר12/02/2018שלום רב
יש הרבה אינראקציות בין תרופות אנטי אפילפטיות ותרופות אחרות, בנוסף הרבה תרופות יכולול לגרום להתקף אפילפטי, כדאי להתעייץ עם אפילפטולוג כדי לא לגרום לנזק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקפים חזקים במיוחד בשינהאבי06/02/2018
תינוקת בת 2.3 כמעט כל לילה חובה התקפים חזקים קיבלה כבר 5 סוגי תרופות ללא שיפור
האם כדי לעבור לקנביס רפואי במקום הנסיונות הכושלים של תרופות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת
ד``ר מרינה בוקסר12/02/2018שלום רב.
הכי טוב להתעייץ עם נוירולוגים ילדים, לפנות לפורם נוירולוגיה ילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פייקומפה ופריזיום מתנגשות אחת בשנייה?מיכל27/01/2018
האם פייקומפה ופריזיום מתנגשות אחת בשנייה?
האם אפשר לקחת אותן יחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פייקומפה
ד``ר מרינה בוקסר29/01/2018שלום רב.
שני הן יכולות לגרום לישנוניות ועייפות יתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי BRIVIACT שנכנס לסל השנה בשעה טובהאפי24/01/2018
בנוסף לפעילותו הראשית על SV2A בדומה לפעילות של קפרה, יש לו פעילות משנית בתעלות נתרן. האם קיימת האפשרות שתגרם החמרה בהתקפים מיאוקלוניים לאנשים עם אפילפסייה של גיל הנעורים בעקבות זאת?
תודה מראש על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר BRIVIACT
ד``ר מרינה בוקסר12/02/2018לפי סיפרות לא דווח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפקים בשינה אחרי הרבה זמן בלידני21/01/2018
אני חולה מילדות אבל כבר הרבה שנים לא היו לי התקפים שאני יודע עליהם. יש לי חברה חדשה שאומרת שיש לי התקפים בלילה, אני לא מרגיש אותם בכלל ולא יודע על קיומם. זה מסוכן שאני לא מרגיש אותם? זה אומר שאני צריך להחליף תרופה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה
לא כל דבר בשינה הוא התקף אפילפטי. עדיף לקבוע פגישה עם אפילפטולוג כדי לדייק פרטים, ייתכן להשלים בדיקות כדי לקבל החלטה נכונה לגבי טיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות קשב וריכוז ואפילפסיהגאיה18/01/2018
האם יש קשר בין אפילפסיה לבין הפרעות קשב וריכוז. האם התרופות המטפלות בשני הדברים יכולות להשפיע אחת על השנייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות קשב וריכוז
במקרים מסוימים יש קשר בין אפילפסיה והפרעות קשב וריכוז, הכי חשובה החלטה לגבי תרופות לכל בעיה בנפרד כדי לא להחמיר מצבך.
בהחלט החלטה משותפת עם אפילפטולוג.
הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפרה והשפעתה על העוברלילי13/01/2018
היי לכולם, אני בת 32 זה עתה גיליתי שאני בהריון בשבוע ה-7 ואני נוטלת קפרה 1500 מ״ג ביום יחד עם חומצה פולית 5 מ״ג, האם זה מסוכן בהריון כי אולי יכול לקרות משהו לעובר? והאם ישנו צורך שגם הנוירולוגית שלי תלווה אותי אותי במהלך ההריון יש או שמספיק רק האחות למעקב הריון? אציין שהיה לי התקף חד פעמי לפני 6 שנים שבו הוחלט שיש לי jme והתאימו לי קפרה ואני ״נקייה״ מהתקפים העלולים שהיו להיות לי לכן 3 שנים לא ביקרתי אצל הנוירולוגית כי הכל תקין. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד``ר מרינה בוקסר14/01/2018שלום רב.
בהחלט את צרויכה לווי מיוחד של נוירולוג כדי להתאים לך מינון נכון ולשמור על עובר ועליך. תהליך של הריון משנה פירוק של תרופה אנטי אפילפטית ומשנה את רמת תרופה בדם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון לילד הנוטל דפלפט קבועטובה11/01/2018
האם ניתן לחסן בכיתה א' חיסון משולב לחצבת חזרת אדמת ואבעבועות רוח, ילד המטופל בדפלפט 1 מל' בוקר וערב ומאוזן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון לילד
ד``ר מרינה בוקסר12/01/2018יש לפנות לפורום נוירולים ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העלאת מינון לפני הריוןליז07/01/2018
נוטלת קפרה 1500, רוצה להיכנס להריון. הבנתי שבזמן ההריון צריך להעלות את המינון, באיזה שלב עושים את זה? כבר עכשיו שאנחנו בניסיונות או שרק אחרי שאני מקבלת תשובה וודאית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד``ר מרינה בוקסר12/01/2018שלום רב.
תיכנות הריון זה מאוד חשוב כדי לא לפגוע בעובר ולא להזיק לאשיה, לכן חשוב מאוד לתכן הת הריון, ומינון המתאים לפי סוג אפילפסיה, השפעת תרופה רק בייחד עם נוירולוג.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרטנר שנוטל דפלפט על בסיס קבועטופז04/01/2018
שלום רב
אני בתהליך ivf עם פרטנר שנוטל דפלפט על בסיס קבוע
רציתי לדעת אם הכדורים הנל יכולים לפגוע בתהליך או בעובר עצמו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפלט
ד``ר מרינה בוקסר05/01/2018שלום רב.
קיימים מחקרים קליניים על השפעת דפלפט על זרע, אבל אתם בטח בדקתם איכות זרע לפני טיפולים IVF, לכן במידה ובדעת זרע תקינה, אין בעיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעה של כדורים על איכות הזרעאורי04/01/2018
בן 32 חולה אפילפסיה מגיל 13 לוקח פעמיים ביום פלפט כרונו. האם יש השפעה של כדור על הפוריות ועל איכות הזרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפלט
ד``ר מרינה בוקסר05/01/2018שלום רב
קיימים מחקרים שאומרים על השפעת דפלפט עם זרע, תחונות שונות, בעיקר מחקרים in vitro.
בהחלט תלוי במינון, סוג התקפים ובעיות רקע נוספות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)