ציפורניים - מה אפשר לעשות?

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• ציפורניים - מה אפשר לעשות?
    גל
    02/06/2023

שלום, לפני 3 שנים הגעתי לרופאת עור לאחר שב-2 ציפורניים ברגליים הופיעו סימנים לבנים. היא שלחה אותי לעשות בדיקה כדי לאשר פטרת. לצערי זה לא בוצע כמו שצריך ומי שביצע זאת פשוט עקר לי את אחת הציפורניים. אחרי חוויה כואבת וקשה ושהרגל דיממה במשך יומיים פניתי בבקשה למרפאה שרופא יבדוק את הרגל אך הם סרבו וטענו שאחכה לתור שיש לי בעוד חודשיים. בנוסף לכל גם שהגיעו התוצאות גם התגלתה טעות- נלקחה דגימה אחת מרגל ימין והשנייה מרגל שמאל, אלא שבתוצאות שתיהן היו על רגל ימין, כך שאני לא יודעת מה קרה לדגימה השנייה. אני לא בטוחה שמדובר באמת באותה הבעייה כי הסימנים מאד שונים בשתי הציפורניים.
    קיבלתי הסבר כי ניתן להשתמש במשחה ואם לא יש כדורים אך זה פחות מומלץ. המשחה שקיבלתי הייתה מאד יקרה ועם נעובדה שהסיכוי שהיא תעזור נמוך החלטתי לוותר. אחרי שנה התייאשתי והלכתי לברר על הכדורים אך גם קיבלתי כמה המלצות מרופאים לא להשתמש בהם וגם ראיתי שהם ממש גדולים ויש לי בעייה רצינית עם בליעת כדורים כך שלצערי אני אפילו לא יכולה לקחת אותם גם אם אני רוצה. אני די מיואשת כי מעבר לאסתטיקה כל כמה זמן זה מתפתח לדלקת (האזור נהיה ממש אדום כהה) וגורם לכאבים וקושי לדרוך על הרגל. אשמח לדעת אם יש משהו שכן אוכל לעשות.. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפורניים

אבי שגיא
    28/08/2023

שלום גל,

מצטער לשמוע על מסכת הסבל שעברת, כמובן שלא באשמתך.
    דברי איתי בנייד, אסייע לך והכל יסתדר. המספר מצורף בתמונה.

אבי

אבי שגיא
    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו