מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ציפורניים - מה אפשר לעשות?גל02/06/2023
שלום, לפני 3 שנים הגעתי לרופאת עור לאחר שב-2 ציפורניים ברגליים הופיעו סימנים לבנים. היא שלחה אותי לעשות בדיקה כדי לאשר פטרת. לצערי זה לא בוצע כמו שצריך ומי שביצע זאת פשוט עקר לי את אחת הציפורניים. אחרי חוויה כואבת וקשה ושהרגל דיממה במשך יומיים פניתי בבקשה למרפאה שרופא יבדוק את הרגל אך הם סרבו וטענו שאחכה לתור שיש לי בעוד חודשיים. בנוסף לכל גם שהגיעו התוצאות גם התגלתה טעות- נלקחה דגימה אחת מרגל ימין והשנייה מרגל שמאל, אלא שבתוצאות שתיהן היו על רגל ימין, כך שאני לא יודעת מה קרה לדגימה השנייה. אני לא בטוחה שמדובר באמת באותה הבעייה כי הסימנים מאד שונים בשתי הציפורניים.
קיבלתי הסבר כי ניתן להשתמש במשחה ואם לא יש כדורים אך זה פחות מומלץ. המשחה שקיבלתי הייתה מאד יקרה ועם נעובדה שהסיכוי שהיא תעזור נמוך החלטתי לוותר. אחרי שנה התייאשתי והלכתי לברר על הכדורים אך גם קיבלתי כמה המלצות מרופאים לא להשתמש בהם וגם ראיתי שהם ממש גדולים ויש לי בעייה רצינית עם בליעת כדורים כך שלצערי אני אפילו לא יכולה לקחת אותם גם אם אני רוצה. אני די מיואשת כי מעבר לאסתטיקה כל כמה זמן זה מתפתח לדלקת (האזור נהיה ממש אדום כהה) וגורם לכאבים וקושי לדרוך על הרגל. אשמח לדעת אם יש משהו שכן אוכל לעשות.. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציפורניים
אבי שגיא28/08/2023שלום גל,
מצטער לשמוע על מסכת הסבל שעברת, כמובן שלא באשמתך.
דברי איתי בנייד, אסייע לך והכל יסתדר. המספר מצורף בתמונה.
אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יש לי כתמים לבנים בציפורניים
רופא לטיפול בפטרת ציפורניים
טיפול בפטריה בציפורן ברגל
ציפורניים - מה אפשר לעשות?
האם פטריה בציפורן יכולה לעבור לקרקפת
האם ייתכן שמדובר בפטרת ציפורן
חור באגודל ברגל לאחר ניתוח ציפורן חודרנית
האם כתם לבן על הציפורן היא פיטריה
מתי לשים את האגיספור בעת מריחת קרטוספור
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?