מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- התמודדות עם לחץ, פרידה, בגידה, פיטורין
- הפרעות שינה ועייפות
- פרחי באך
- פוריות הגבר והאישה, אמבריולוגיה,IVF
- ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית
- טרשת נפוצה
- פוריות רפואה סינית
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
- תזונת ספורט
- מיניות האישה, מין נשי
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- שיקום פציעות ספורט, שיקום אורטופדי
- יעוץ זוגי ודייטינג
- רפואת שיניים לילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החיילפרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
מנהל הפורום
- גדילת ציפורן כפולה בבוהןאלמן אסתי30/09/2024
שלום
אמא שלי מבוגרת 85 סובלת ממחלת ורדים כתוצאה מעשון אים מחלות
לוקחת אלטרוקסין ואספירין
בחודשים האחרונים יש לה תופעה חדשה בבוהנים צומחת ציפורן על ציפורן
ממה זה נגרם בבקשה
הזמנתי פדיקור רפואי קילפה את הציפורן העליונה יש כאב חזק
בשיחת טלפון אמרה לנו למרוח סינטומיצין
אשמח להתיעץ
תודההההה
יש לכם סניף בבאר שבע?
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - המלצה לטיפול בטיפות ריניילפנינה כהן13/07/2024
לתשומת לב החברה הטיפות אכן עושות את הטיפול הטוב לעומק ויסודי. חשוב ורצוי לעדכן את הלקוח שזה חייב להיות עקבי ולאורך זמן במקרה שלי קרוב לשנה. ההקפדה וההתמדה פעמיים ביום כול יום . יש תוצאות ממש תודה. אולי לא הייתי נפטרת מהפטרת ללא רינייל טיפול אחר עזר אבל לא פתר את הפטרת לצמיתות והפעם אני לקראת זה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מה זה אומר אבחון של פטרת?יעל11/07/2024
שלום!
מתגובות שלך לשאלות על פטרת ציפורניים אני שמה לב שאתה מקפיד להפנות לאיבחון.
1. מי עושה אבחון כזה (רופא עור? מומחה אחר ?)
2. האם האבחנה היא רק כדי לברר האם זה פטרת או שהאבחנה גם יכולה להיות יותר ספציפית לגבי סוג הפטרת והטיפול המתאים?
3. האבחון כולל בדיקות דם? בדיקות מעבדה? או שהוא מבוסס על מראה הציפורן?
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - הסרת ציפורן או תרופה ???אוהד01/07/2024
פטריה בציפורן האם עדיף להסיר את הציפורן ולמרוח במשחה או לקחת את התרופה החדשה למשך כמה חודשים עם תופעות הלוואי שלה והסיכון שהתרופה לא תעזור בסוף??
אציין שיש לי כנראה דרמטיטיס בעור החזה והבטן , טופל ע"י משחה עבר וקצת חזר מיד אחרי סוף הטיפול . אשמח לדעת אם כדאי לקחת את התרופה לפטרת הציפורן או שעדיף להסיר את הציפורן ולעשות טיפול מקומי?? אודה לתשובה ברורה ומפורטת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תוצאות פטרת ציפורן ברגלדניאל05/05/2024
אם בתוצאת הבדיקה כתוב-
צמחו פטריות שאינן פתוגניות. מה הכוונה? איך ניתן לטפל במצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - טיפול בלייזר בפטרת צפורניםתמר04/02/2024
סובלת מפטרת שנים ארוכות. ניסיתי הרבה תרופות ובזבזתי אלפי שקלים. האם טיפול בלייזר עוזר? קראתי פרסומות אבל לא פגשתי אדם שטיפול בלייזר עזר לו. האם יש לכם מידע על טיפול בלייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - פטרת ציפורניים יותר משנה וחצידנה26/12/2023
שלום, אני סובלת מפטרת ציפורניים ברגל (הבוהן) כבר יותר משנה וחצי. אני מטופלת בכדורים מסוג טרביאפין כבר 10 חודשים לפחות. חלק אחד של הציפורן השתפר וגדל נקי, אך עדין יש חלק עקשן שלא משתפר בעקבות טיפול. אני מורחת גם כל יום לק אגיספור, אך זה לא עוזר. הרופא
עור אומר שכעבור שנה הוא יפסיק טיפול אם לא יהיה שיפור ואני אצטרך לחיות עם הפטריה. סוג הפטריה למיטב זכרוני הוא פטריה שנגרמת מעובש במקלחת. האם יש דרך נוספת להפטר ממנה? תודה מראש, דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת ציפורניים
אבי שגיא26/12/2023שלום דנה,
יתכן והבעיה מורכבת מתתי בעיות שאחת מהן היא פטרת. מציע שתשלחי לי תמונות לפרטי ותגיעי לאבחון.
תחפשי באינטרנט את שמי וצרי קשר. אבי שגיא ציפורניים.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על איזה חלק למרוח קרטוספור + השלכות מריחהאור22/12/2023
שלום, מעוניין לדעת:
1. על איזה חלק למרוח את המשחה - האם על כל הציפורן או רק על הרבע הנגוע ממנה? או שמא צריך להניח את המשחה בכל מקרה במרכז הציפורן כך שהיא תימרח בלחץ הפלסטר על כל הציפורן?
2. במידה שצריך למרוח על כל הציפורן - האם אני מסתכן בהמסת כולה כך שאאבד את כל הציפורן המקורית ותצמח שם חלופה מכוערת למרות שרק חלק ממנה נגוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטוספור
אבי שגיא26/12/2023שלום אור,
מריחת קרטוספור בעיקר על החלק הנגוע. בכל אופן, להצמד להנחיות הרופא המטפל.
לא מומלץ למרוח על כל הציפורן אם אין צורך.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אימטריקס...בת 80מיקי19/11/2023
שלום,
יתכן והשאלה מיותרת ובכל זאת.....
אני בת 80 יש לי בעיות של פרפור חדרים לוקחת תרופות
יש לי פטריה בציפורן ברגל האם זה בסדר שאשתמש באימטריקס
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמטריקס
אבי שגיא19/11/2023שלום מיקי,
הנחיות בנושא זה רק על ידי הרופא המטפל.
רפואה שלמה,
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בציפורן עתוצאה משבררוזה דהרי הלוי31/08/2023
שלום רב,
ציפורן שחורה בעקבות חבלה, אובחן שבר בבוהן וזיהום שמטופל באנטיביוטיקה.
אצל איזה רופא לבצע מעקב, עור? כירורג?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בציפורן
אבי שגיא07/11/2023שלום רוזה,
יש לקיים מעקב אצל רופא עור.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת מתחת לבוהן בכף יד שמאלטלי12/09/2023
מזה חודש מתחת לציפורן הבוהן ישנו כתם כהה, בתחילה חשבתי שיתכן וזה שטף דם, אך בעת הביקור החודשי אצל המניקוריסטית, כשהסירה מהציפורן את הלק ג'ל, הכתם נראה ירקרק והמניקוריסטית אמרה בביטחון שזה נראה לה כפטרייה. האם יש תכשיר כלשהו שכדאי לקנות בבית המרקחת שנמצא יעיל בטיפול בפטרת מסוג זה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת
אבי שגיא07/11/2023היי טלי,
האבחון לא נכון. סביר שמדובר בשילוב של אוניכוליזיס, ירקת והמטומות.
אין תכשיר מדף בסופר פארם לטפל בזה וגם נדרש ליווי בטיפול.
מוזמנת לתאם תור לקליניקה שלי ואסייע.
תיאום תור במספר שבתמונה המצורפת.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה האבחנה והטיפול לסוג ציפורניים שבתמונה המצורפתג`נא29/08/2023
שלום, קיבלתי מקומות מזמן רב בשתי הציפרניים ברגליים, ולא יכלתי לגזור אותם, והם כמעט לא התארכו. עברתי טיפול (פודיקור) והמצב לא השתפר. הציפורן עבה (כאילו שתי שכבות).
מצורפת תמונה.
מה אתה מציע לטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טראומות בבהונות
אבי שגיא29/08/2023שלום,
פדיקור כמובן לא פותר בעיה זו. לטיפול בטראומה ראשית יש להבין היכן בדיוק הבעיה ממוקמת במנגנוני הציפורן השונים ורק אז להתאים טיפול. לצורך כך יש לעבור בדיקה מסודרת. מוזמנת לתאם תור לקליניקה במספר המצורף ואסייע לך.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי כתמים לבנים בציפורנייםעדי19/08/2023
היי,
בשנה האחרונה שמתי לב לכתמים לבנים בציפורניים ברגליים. מעבר למראה אסתטי זה לא מפריע. השאלה מה הטיפול? וממה הכתמים נגרמים?
הוספתי תמונה. תודה רבה על העזרה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים לבנים על הציפורניים
אבי שגיא28/08/2023היי עדי,
יש לאבחן במסודר, אבל כנראה שזו פטרת משטחית. יתכן וקיימת פטרת תת ציפורנית קלאסית, יש לבדוק זאת לעומק. לא אוכל להמליץ על טיפול ללא בדיקה.
מוזמנת ליצור קשר בטלפון שבתמונה ולהגיע לבדיקה מסודרת.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה משמעות תוצאות הבדיקה?תוצאות בדיקה01/06/2023
היי, סובלת כבר שנים ממה שנראה כמו פטרת חוזרת. גם כדורים לא עזרו. האם לפי הבדיקה אכן מדובר בפטרת? יש סימנים בבוהן ובזרת, אין הדבקה של ציפורניים נוספות לאורך השנים. מרוב נסיונות טיפול ושיוף קבוע, כבר השתנתה צורת כרית האצבע ועדיין לא מצליחה לגדול ציפורן מלאה. האם יש דרך לעודד צמיחה? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פטרת
אבי שגיא28/08/2023היי,
חשוב לצרף תמונות כדי לעשות הצלבה בין התוצאות למצב הפיזי. צרפי תמונות ואתייחס בשמחה.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורניים - מה אפשר לעשות?גל02/06/2023
שלום, לפני 3 שנים הגעתי לרופאת עור לאחר שב-2 ציפורניים ברגליים הופיעו סימנים לבנים. היא שלחה אותי לעשות בדיקה כדי לאשר פטרת. לצערי זה לא בוצע כמו שצריך ומי שביצע זאת פשוט עקר לי את אחת הציפורניים. אחרי חוויה כואבת וקשה ושהרגל דיממה במשך יומיים פניתי בבקשה למרפאה שרופא יבדוק את הרגל אך הם סרבו וטענו שאחכה לתור שיש לי בעוד חודשיים. בנוסף לכל גם שהגיעו התוצאות גם התגלתה טעות- נלקחה דגימה אחת מרגל ימין והשנייה מרגל שמאל, אלא שבתוצאות שתיהן היו על רגל ימין, כך שאני לא יודעת מה קרה לדגימה השנייה. אני לא בטוחה שמדובר באמת באותה הבעייה כי הסימנים מאד שונים בשתי הציפורניים.
קיבלתי הסבר כי ניתן להשתמש במשחה ואם לא יש כדורים אך זה פחות מומלץ. המשחה שקיבלתי הייתה מאד יקרה ועם נעובדה שהסיכוי שהיא תעזור נמוך החלטתי לוותר. אחרי שנה התייאשתי והלכתי לברר על הכדורים אך גם קיבלתי כמה המלצות מרופאים לא להשתמש בהם וגם ראיתי שהם ממש גדולים ויש לי בעייה רצינית עם בליעת כדורים כך שלצערי אני אפילו לא יכולה לקחת אותם גם אם אני רוצה. אני די מיואשת כי מעבר לאסתטיקה כל כמה זמן זה מתפתח לדלקת (האזור נהיה ממש אדום כהה) וגורם לכאבים וקושי לדרוך על הרגל. אשמח לדעת אם יש משהו שכן אוכל לעשות.. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורניים
אבי שגיא28/08/2023שלום גל,
מצטער לשמוע על מסכת הסבל שעברת, כמובן שלא באשמתך.
דברי איתי בנייד, אסייע לך והכל יסתדר. המספר מצורף בתמונה.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?