מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פטרת ציפורנים בשני רגלייםקשיש12/09/2025
לאחרונה תוך כשנתיים התפתח פטרת ציפורנים בשני הרגלים. היום כולם לבנים , מתפרקים לגמרה. לפני כמה ימים היה לי ציפורן עבה מאוד ממש קשה לגזור ופתאם נעלם.
מה זה?
אני חולת אמפיזמה מאוד קשה, לא הלכתי לרופא כי אין לי כוח.
הקרוסלים נפוחות כל הזמן. בת 80.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תשובות בדיקת פטרתאיתי קדוש06/08/2025
אבי שלום
להלן תוצאות הבדיקה שקיבלתי
חיובי Microscopy result
++ Microscopy for hypha
אין צמיחה Fungal culture
האם מדובר בפטרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - טיפות לפטרת של דוקטור קלירנופר כהן03/07/2025
היי אבי, אני שומעות המון תגובות לטובה על התכשיר של ד'ר קליר, האם תוכל לחוות דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - טיפות ותוסף תזונה לפטרת של דוקטור קלירנופר כהן15/04/2025
אני רואה המון פרסומות ותגובות חיוביות על הצלחת הטיפול של הנוזל האקטיבי לציפורניים של ד'ר קליר המשלבות גם טיפול תזונתי לחיזוק הציפורן. האם מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפות ותוסף
אבי שגיא20/04/2025טיפול בפטרת לרוב יכול להיות הרבה יותר אפקטיבי בשילוב טיפול פנימי. עם זאת, החשוב מכל הוא אבחון נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חווד על תכשיר לטיפול בפטרתיחיאל המאוכזב19/02/2025
מבחינתי המוצר לא הוכיח את עצמו בכלל למרות שהקפדתי על ההנחיות באדיקות רבה ובמשך 3 חודשים ברציפות בציפורניים ברגליים.
. לא ראיתי אפילו שביב של תקווה למרות שאצלי הפטרת לא מוגדרת שפטרת קשה . אכזבה הן מהמוצר והן מהשירות שאחרי אין ספור תחנונים לשוחח איתם - ניסו לדחוף לי תחשיר ליקוריץ. לא ממליץ כלל לפחות מניסיוני האישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חוות דעת על תכשיר
אבי שגיא20/04/2025שלום יחיאל,
רמת היעילות של התכשיר והשפעתו משתנים מאדם לאדם. ראשית - האם בוצע אבחון נכון? שנית - האם התאימו לך את התכשירים ומומחה לטיפול בציפורניים מלווה אותך?
רוב טיפולי הציפורניים לא מצליחים, לא בגלל התכשירים, אלא בגלל שימוש לא נכון ואי התאמה למטופל ולבעיה.
מוזמן ליצור קשר עם הפרטים שבתמונה ונסייע.
אבי שגיא, מומחה לטיפול במחלות ציפורניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה חזקה באצבע ברגל וכאבים חזקיםיאין06/12/2024
היי לפני כמה ימים קיבלתי מכה חזקה בציפורן ברגל
הציפורם טיפה התרוממה למעלה
וירד לי דם כמה ימים כאב לי מאוד ואפילו הציפורן הוציאה טיפה הפרשות זה תקין?
האם נדרש לעשות משהו? או לחכות שהציפוורן תגדל
מפחדת שלא תיהיה לי פיטריה בגלל זה
יש מעט מרווח בין הציפורן לעור בגלל ההתרוממות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - קנדידה באצבעות הידיים דלקת ונפיחות סביב אצבעות הידיםMaayan27/11/2024
הייתי אצל רופא עור נתן לי מירשם של פלוקנול ביקש שאקח שלושה כדורים ואחזור אליו אחרי 3 חודשים.
האם יש טיפול נוסף מלבד בבליעה? וכן המלצה לתזונה נכונה ויטמינים שיכולים לסייע להילחם בפיטריה...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שאלה שאלתית לגבי ציפורן חודרניתסובל מהציפורניי27/10/2024
שלום.כדורים שמיועדים לטיפול בפטרת של הרגלים יכולים גם להקל על ציפורניים חודרניות בצורה קלה?מקווה שזה מתאים לפורום זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חודרנית
אבי שגיא30/10/2024שלום,
אם אין לך פטרת כדורים לא יסייעו. אם אתה סובל מחודרנית מומלץ טיפול חודרנית. פנה אליי דרך האתר שלי (אבי שגיא ציפורניים) ואסייע. שיטת הטיפול שלי כמעט ללא כאבים, לא ניתוחים או גזירות, ואחוזי ההצלחה נושקים ל 100%.
אבי שגיא,
רפואה משלימה למחלות ציפורניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גדילת ציפורן כפולה בבוהןאלמן אסתי30/09/2024
שלום
אמא שלי מבוגרת 85 סובלת ממחלת ורדים כתוצאה מעשון אים מחלות
לוקחת אלטרוקסין ואספירין
בחודשים האחרונים יש לה תופעה חדשה בבוהנים צומחת ציפורן על ציפורן
ממה זה נגרם בבקשה
הזמנתי פדיקור רפואי קילפה את הציפורן העליונה יש כאב חזק
בשיחת טלפון אמרה לנו למרוח סינטומיצין
אשמח להתיעץ
תודההההה
יש לכם סניף בבאר שבע?
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציפורן כפולה בבוהן
אבי שגיא27/10/2024שלום,
סביר שמדובר ברטרוניכיה אך יתכן ותופעה אחרת.
פדיקור כמובן לא עוזר. יש צורך לעשות טיפול לשורש.
מוזמנת ליצור קשר ואסייע.
אני לא מקבל כאן הודעות פרטיות, תחפשי בגוגל את האתר שלי "אבי שגיא ציפורניים" ותצרי קשר בטלפון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לטיפול בטיפות ריניילפנינה כהן13/07/2024
לתשומת לב החברה הטיפות אכן עושות את הטיפול הטוב לעומק ויסודי. חשוב ורצוי לעדכן את הלקוח שזה חייב להיות עקבי ולאורך זמן במקרה שלי קרוב לשנה. ההקפדה וההתמדה פעמיים ביום כול יום . יש תוצאות ממש תודה. אולי לא הייתי נפטרת מהפטרת ללא רינייל טיפול אחר עזר אבל לא פתר את הפטרת לצמיתות והפעם אני לקראת זה בהצלחה
רינייל
אבי שגיא27/10/2024היי,
האתר כאן לא קשור לרינייל ואין כאן המלצות בעניין. כן מומלץ להיוועץ במומחה לטיפול בציפורניים, שימוש בתכשירים כשלעצמו לרוב לא מצליח מכיוון שאופי השימוש משתנה בין מטופל למטופל ונדרשת הכוונה מקצועית.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה אומר אבחון של פטרת?יעל11/07/2024
שלום!
מתגובות שלך לשאלות על פטרת ציפורניים אני שמה לב שאתה מקפיד להפנות לאיבחון.
1. מי עושה אבחון כזה (רופא עור? מומחה אחר ?)
2. האם האבחנה היא רק כדי לברר האם זה פטרת או שהאבחנה גם יכולה להיות יותר ספציפית לגבי סוג הפטרת והטיפול המתאים?
3. האבחון כולל בדיקות דם? בדיקות מעבדה? או שהוא מבוסס על מראה הציפורן?
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אבחון
אבי שגיא27/10/2024שלום יעל,
מכיוון שהמטופל אינו מומחה נדרש איש מקצוע שיודע לזהות את הבעיה ולהתאים טיפול, ובהמשך גם ללוות את המטופל כדי לוודא שהטיפול מצליח, להתאים מינונים ולשנות תכשירים בהתאם לצורך. פרטים ספציפיים לגבי איך האבחון מתבצע לרוב מאוד תלוי במומחה שתבחרי להגיע אליו.
אם את רוצה שאסייע בעניין, אני לא מקבל כאן הודעות פרטיות, תחפשי בגוגל את האתר שלי "אבי שגיא ציפורניים" ותצרי קשר בטלפון.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת ציפורן או תרופה ???אוהד01/07/2024
פטריה בציפורן האם עדיף להסיר את הציפורן ולמרוח במשחה או לקחת את התרופה החדשה למשך כמה חודשים עם תופעות הלוואי שלה והסיכון שהתרופה לא תעזור בסוף??
אציין שיש לי כנראה דרמטיטיס בעור החזה והבטן , טופל ע"י משחה עבר וקצת חזר מיד אחרי סוף הטיפול . אשמח לדעת אם כדאי לקחת את התרופה לפטרת הציפורן או שעדיף להסיר את הציפורן ולעשות טיפול מקומי?? אודה לתשובה ברורה ומפורטת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פטריה בציפורן
אבי שגיא27/10/2024שלום אוהד,
שאלתך מאוד כללית ואין תשובה אחת נכונה, היא משתנה בהתאם למצב המטופל. על מנת לקבל תשובה מדויקת יש לבחון את מצב הציפורניים שלך. מוזמן לשלוח תמונה.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות פטרת ציפורן ברגלדניאל05/05/2024
אם בתוצאת הבדיקה כתוב-
צמחו פטריות שאינן פתוגניות. מה הכוונה? איך ניתן לטפל במצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקה
אבי שגיא27/10/2024שלום דניאל,
זהו מקרה גבולי, שלח תמונה כדי שאוכל להתייחס באופן עינייני.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בלייזר בפטרת צפורניםתמר04/02/2024
סובלת מפטרת שנים ארוכות. ניסיתי הרבה תרופות ובזבזתי אלפי שקלים. האם טיפול בלייזר עוזר? קראתי פרסומות אבל לא פגשתי אדם שטיפול בלייזר עזר לו. האם יש לכם מידע על טיפול בלייזר?
טיפול בלייזר
אבי שגיא27/10/2024שלום תמר,
טיפול בלייזר בעל יעילות יחסית נמוכה ועלול לגרום לעיוותים בציפורניים, כך שלרוב לא אמליץ עליו. חשוב להבין את הרקע לבעיה, תשלחי תמונות של הציפורניים.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת ציפורניים יותר משנה וחצידנה26/12/2023
שלום, אני סובלת מפטרת ציפורניים ברגל (הבוהן) כבר יותר משנה וחצי. אני מטופלת בכדורים מסוג טרביאפין כבר 10 חודשים לפחות. חלק אחד של הציפורן השתפר וגדל נקי, אך עדין יש חלק עקשן שלא משתפר בעקבות טיפול. אני מורחת גם כל יום לק אגיספור, אך זה לא עוזר. הרופא
עור אומר שכעבור שנה הוא יפסיק טיפול אם לא יהיה שיפור ואני אצטרך לחיות עם הפטריה. סוג הפטריה למיטב זכרוני הוא פטריה שנגרמת מעובש במקלחת. האם יש דרך נוספת להפטר ממנה? תודה מראש, דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פטרת ציפורניים
אבי שגיא26/12/2023שלום דנה,
יתכן והבעיה מורכבת מתתי בעיות שאחת מהן היא פטרת. מציע שתשלחי לי תמונות לפרטי ותגיעי לאבחון.
תחפשי באינטרנט את שמי וצרי קשר. אבי שגיא ציפורניים.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)