נדבקתי בהרפס באיבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נדבקתי בהרפס באיבר המין
    דנה
    03/10/2018

היי
    נדבקתי בהרפס באיבר המין ויש הרבה שאלות שמטרידות אותי.
    כרגע אני בסיום ההתפרצות הראשונה שהייתה קשה מאוד, מלווה בכאבים איומים וגרד. זה התחיל כמו מה שנראה יבלת לבנה, המשיך לצבע העור ועכשיו זה כמו פצע כזה לפני שהוא מתקלף. מטופלת בכדורי זובירקס ומשחה פוליקוטן משהו כזה.
    השאלות שלי הן:
    1. האם אני יכולה להדביק אנשים בהרפס הזה מ- ישיבה על אסלה? בגדי ים/ תחתונים?
    2. האם זה אומר שלא יוכלו לרדת לי? גם אם יש התפרצות וגם אם לא? (סליחה על הבוטות)
    3. האם בזמן שאין התפרצות אני יכולה לשכב עם בן הזוג ללא קונדום? יש לציין שהוא בן זוג קבוע ויש לי התקן נחושת.
    4. תוך כמה זמן לוקח לפצעים האלה לעבור? אם הם מתקלפים בגלל הבגדים זה יכול לגרום לצלקת?
    5. איך אפשר לבדוק איזה סוג הרפס זה (הבנתי שיש 1/2).

אשמח מאוד לתשובות כי אני מאוד מוטרדת בנושא ומרגישה שאין לי למי לפנות. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נדבקתי בהרפס באיבר המין

הוספת תגובה

• הרפס

ד``ר שרגא וקסלר
    12/10/2018

ההדבקות בהרפס היא לכל החיים. בזמן שהמחלה פעילה שיעור ההדבקה עלול להגיע ל25% וכשלא פעילה - פחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרכי הידבקות בהרפס בפות

דנה
    12/10/2018

לא קיבלתי מענה על כל השאלות..
    אשמח להבין על השאלה הכי קריטית אם זה מדבק במגבת/סדין למשל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו