מידע רפואי
פורומים
- אנדוקרינולוגיה ילדים
- בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה
- בנות, העצמה נשית
- הומאופתיה
- פרידות, גירושין, בגידות
- צמחי מרפא
- תרומת ביציות
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- NLP דמיון מודרך
- טיפולי ורידים, דליות, מחלות כלי דם
- מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
- שרירנים ברחם - מיומה
- הורות טבעית
- נוירופידבק - טיפול לא תרופתי
- פסיכותרפיה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרךד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בוורידים ובדליות במהלך הריוןאתי06/06/2021
שלום וברכה,
אני סובלת בורידים ודליות ברגליים שמחמירים (כמובן) בהריון.
האם מטפלים (דבק / ניתוח וכדו') בהריון או שרק ממליצים על גרביים אלסטיים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בורידים
ד``ר רם אברהמי10/06/2021לא בהריון רק בסיום הנקה בהריון גרב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אתי13/06/2021תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת מדרסים לאחר התייעצות עם אורטופדיוסי07/02/2021
בוקר טוב
איך אפשר לדעת איזה מדרסים מומלץ לי לקחת נכון להיום, יש לי פלטפוס בשני הרגליים + עצם בולטת.
אני משתמש במדרסים ביומכניים ולא עשיתי בדיקה והתאמה למעלה מ8 שנים.
בקופת חולים כללית מציעים למבוטחים מדרסים דרך מכון מור או דרך מכונים אחרים.
איך אני יכול לדעת איזה מדרסים יכולים להתאים ביותר לבעיות שציינתי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדרסים
רפאל07/02/2021שלום.
המדרסים שמוציאים לך במור הם מדרסי מדף. יעלו לך 60 ש"ח. אבל, תקח בחשבון שהזכאות שלך היא אחת לשנתיים. ואם תתחרט לא תוכל לעשות מדרסים בהתאמה אישית ולקבל החזר של 400 ש"ח מהקופה. לכן כדאי לראות באיזה רגל מדובר והלוקס ולגוס זה לא מידע מספק. בכל מקרא המדרס בהתאמה אישית עדיף ממדרס מדף וזאת רק אם יד עוד דיפורמציות חוץ מהלוקס ולגוס. אתה מוזמן להתקשר להסבר נוסף.
המשך יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי מדרסים
אורלי אורתופדיה, יוסי דביר - אורטוטיסט26/05/2021שלום רב.
לגבי עניין המדרסים אז אני יסביר קופת חולים נותנת החזר כספי על סך 400 שקלים אחת לשנתיים לבעלי כללית מושלם ופלטינום בלבד.
לגבי סוג המדרסים המתאמים לבעיה שלך יש להגיע לפגישה שנבדוק את טווחי התנועה ואת פילוג הלחצים בזמן ההליכה
אחרי זה נדע איזה סוג מדרסים צריך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדרסים לחייל קרבי שסובל מפלטפוסלימור02/05/2021
הבן שלי שלי סובל מפלטפוס / כאבים בכפות רגלים
אשמח להמלצות ליצרני מדרסים אזור באר שבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדרסים לחייל שסובל מפלטפוס
אורלי אורתופדיה, יוסי דביר - אורטוטיסט26/05/2021שלום לגבי שאלתך
יש לבדוק את כפות הרגליים ולהבין באיזה דרגת קריסה מדובר
הדבר השני יש לבדוק באיזה סוג פלטפוס מדובר יש גמיש ויש קשיח
ורק אז להתאים לו מדרסים בהתאמה אישית
לגבי אנשי מקצוע מבאר שבע לצערי אני לא מכיר
אני מאחל לחייל המון בהצלחה ובמידה ותחליטו להגיע
אני ישמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בקרסול. כאב קשה בקרסול עם כל צעד.הררי גאולה12/04/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כאבים בקרסול
אורלי אורתופדיה, יוסי דביר - אורטוטיסט13/05/2021שלום גאולה,
זה מתחלק ל-2 אם מדובר על מצב מתמשך יש לגשת לרופא אורתופד כף רגל ולעשות צילום '
האפשרות השנייה היא להכין מדרסים בהתאמה אישית ולהסיט את הלחץ מהקרסול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לכאבי רגליים- בזמן ביצוע פעילות גופניתניב נחום21/04/2021
שלום שאני הולך ברגל בספורט הרגליים כואבות לי יכול להיות שזה מחסור בסידן? איך עולים על מחסור בסידן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סידן
St21/04/2021בקשר למחסור בסידן, בדיקת דם יכולה לעלות על זה בקלות,
במקביל ממליצה מאוד על תוסף של סידן אמורפי שמומלץ מטוד במקרים כאלו, לנו הוא מאוד עזר והפיג את הכאבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מפושטים חזקיםאני17/02/2021
בת 68.7 סובלת מכאבים ברגליים בעיקר בהליכה, אגן, גב תחתון וכאבים מאד חזקים בב עליון צואר.
האם משהו בתוצאות המצורפות מעיד על הסיבה לכאבים?
תודה.
אגב נמכתי ב-4 ס"מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים מפושטים חזקים
אני17/02/2021מוסיפה תוצאות צפיפות עצם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים מפושטים חזקים
אני17/02/2021מוסיפה תוצאות צפיפות עצם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח סיטי גב מותני- כאבי גב תחתוןורד10/12/2020
שלחם רב. קיבלתי היום את פיענוח הסיטי. אני סובלת כבר 4 חודשים מכאבי גב תחתון, בעיקר באזור הזנב. הגבלה בתנועה וקושי בהליכה ובישיבה.
האם תוצאות אלו מתאימות לסימנים הקליניים? והאם יש טיפול מלבד תרופתי מכוון שכבר קיבלתי הכל ולא עזר דבר.
תודה רהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המון בריאות
שרית10/12/2020ממליצה להתייעץ עם רופא ולהוסיף שימוש בסידן. מאוד ייתכן שבשל חוסר בסידן את סובלת מכאבים. אני סבלתי בעבר מכאבי גב מטורפים שילבתי שימוש בסידן האמורפי וכיום כמעט ולא סובלת מכאבים.
רק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון מעולה לבעיות עמוד שדרה תחתון ועליון
כירופרקט11/12/2020מתיחות יומיות לשחרור הלחץ בין החוליות. מאושר לשימוש על ידי ה-FDA.
fit spine x3 של חברת TEETER נמכר בארץ על ידי: גב back.
תוצאות מהירות עד העלמות הכאבים לגמרי.בבית ללא תרופות, מטפלים ורופאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?