מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום מדרסים בהתאמה אישית | אורטוטיקה >פיענוח סיטי גב מותני- כאבי גב תחתון
- פיענוח סיטי גב מותני- כאבי גב תחתוןורד10/12/2020
שלחם רב. קיבלתי היום את פיענוח הסיטי. אני סובלת כבר 4 חודשים מכאבי גב תחתון, בעיקר באזור הזנב. הגבלה בתנועה וקושי בהליכה ובישיבה.
האם תוצאות אלו מתאימות לסימנים הקליניים? והאם יש טיפול מלבד תרופתי מכוון שכבר קיבלתי הכל ולא עזר דבר.
תודה רהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המון בריאות
שרית10/12/2020ממליצה להתייעץ עם רופא ולהוסיף שימוש בסידן. מאוד ייתכן שבשל חוסר בסידן את סובלת מכאבים. אני סבלתי בעבר מכאבי גב מטורפים שילבתי שימוש בסידן האמורפי וכיום כמעט ולא סובלת מכאבים.
רק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון מעולה לבעיות עמוד שדרה תחתון ועליון
כירופרקט11/12/2020מתיחות יומיות לשחרור הלחץ בין החוליות. מאושר לשימוש על ידי ה-FDA.
fit spine x3 של חברת TEETER נמכר בארץ על ידי: גב back.
תוצאות מהירות עד העלמות הכאבים לגמרי.בבית ללא תרופות, מטפלים ורופאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים חברותיים?
האם אתם טיפוסים חברותיים?
מאמרים אחרונים
אורלי אורתופדיה, יוסי דביר - אורטוטיסט
| 06/05/2021
היועצים שלנו
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)