מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה יפניגליה09/03/2007
שלום ברצוני לשאול לאחיניתי בת 12 יש שיער תלתלים מקובצים ונפוח במיוחד לקחנו אותה לספר והוא המליץ על החלקה יפנית וכן עשה לה החלקה יפנית וזה ממש הרס לה את השיער ואפילו השער נחתך לה והיתיבש מאוד איך אפשר עכשיו לסדר את שערה
אודה לך מאוד על תשובתך מהירה כי כפי שרשמתי לך היא ילדה בת 12 ואתה בטח יודע מה זה הגיל הזה שמאוד חשוב להם ההופעה החיצונית והיא ממש מבועסת משערה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה יפנית
רונן פלג09/03/2007היא צריכה להסתפר בתדירות גבוהה על מנת להגיע לתחלופה מהירה של הקצוות ובמקביל לטפל בסדרות שיקום מקצועיות כמו קרסטס ואם ניתן אז לשלב לפחות פעם ב-3 שבועות טיפול אינטנסיבי של אמפולות הזנה במספרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להיראות ככהגיא08/03/2007
כמו טום וולינג מסמולוויל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פשוט
רונן פלג09/03/2007תיגש למעצב שיער ותראה לו את התמונה
אי אפשר להסתפר דרך האינטרנט בשביל זה צריך מספרה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סירוק השיערגלית08/03/2007
האם סירוק השיער לעיתים קרובות מיטיב לשיער או מזיק לו? האם פעולת הסירוק יכולה לזרז את צמיחת השיער? במהלך הסירוק נושר לי הרבה שיער. האם יש סיכוי שאגיע למצב של התקרחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סירוק השיער
רונן פלג09/03/2007אין שום סיבה שסירוק יגרום/יגביר נשירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לשורשיםקארין08/03/2007
שלום, ברצוני לחזור לצבע שיער המקורי שלי שהוא צבע "חיטה" כהה, במשך רוב שנות חיי צבעתי את השיער לבלונד בהיר מאוד ולכן אני לא יכולה פשוט לגדל את השורש משום שהניגוד בינו לבין הבלונד חזק מדי. מה עלי לעשות כדי לחזור לצבע הטבעי מבלי להכהות את כל השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לשורשים
רונן פלג08/03/20071-האם יש לך שיער לבן במידה וכן כמה באוזים?
2-מה מצב הקצוות יבש/יבש מאוד/מפוצל?
3-הם את צובעת לבד או במספרה?
4-האם גוון הבלונד הושג ע"י הבהרה או רק בפעולת צביעה?
5-תשלחי תמונה מקורבת של שיערך ע"מ שאוכל לאבחן בצורה יותר מדוייקת!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תלתלים חדשיםהילה07/03/2007
לפני שנה עברתי טיפולים כימותרפיים והקרחתי. במהלך השנה לא נגעתי בשיער ונהניתי לראות אותו צומח חדש ובריא (לפני ההקרחה היה לי שיער קצר ומחומצן, ההיתי מכורה לג'לים, הבהרות ומספרות בכלל...).
כיום - כשהשיער בן שנה - הוא מתולתל מאוד מאוד. תלתלי ביסלי, רכים אמנם אך מאוד "סגורים" ומסולסלים. קשה מאוד לגדל שיער כזה, אך אני לא נשברת ולמרות שאין לו עוד "צורה", אני שמה סרט עבה ומתגברת...
לאחרונה החלטתי לשקול טיפול של פתיחת תלתלים ע"מ שיתחיל לקבל קצת צורה וייפול (כרגע הוא נראה רעמה גדולה ועבותה).
מה דעתך? יש לך מושג איך יגיב שיער חדש להחלקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלתלים חדשים
רונן פלג07/03/2007אין לך סיבה לדאגה ואם יש לך חשש כלשהו את תמיד יכולה לבקש ממעצב השיער שלך לבצע טסט מקדים .
פשוט לוקחים קבוצת שיער קטנה ומעבירים אותה את כל התהליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השיער לא מתארך מזה 3 שנים, ונשבראריאלה07/03/2007
למה השיער לא מתארך 3 שנים ונשבר, במקום להתארך הוא מתקצר למרות שאני לוקחת ויטמינים רק לשיער? וצובעת אחת לחודש ב-6% חמצן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השיער לא מתארך מזה 3 שנים, ונשבר
רונן פלג07/03/2007במידה והשיער לא היה צומח לך את לא היית צריכה לחדש צבע כל חודש כי לא היית רואה שורש !!!
להלן כמה עובדות על שיער:
*אורך השיער המקסימאלי: 70 עד 90 סנטימטר.
*קצב צמיחת השיער עולה במזג אוויר חם
*עם הגיל קצב צמיחת השיער יורד.
*שיער הנשים גדל לאט יותר משיער הגברים
*שיער הגברים פחות צפוף משיער הנשים (בממוצע)
*כל יום אנו מאבדים 80 עד 100 שערות.
*השערה גדלה במהירות ממוצעת של: 1ס"מ-1.5ס"מ בחודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הארכת שיערשיער קצר06/03/2007
כמה זה עולה בדר"כ הארכת שיער?
ועם יש תרופת סבתא להארכת שיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הארכת שיער
רונן פלג06/03/2007המחיר נע בין 25-60 ש"ח לנקודה (קבוצת שיער) הכל תלוי בשיטת העבודה הלחמה/טבעות
וכמובן איכות השיער טבעי /סינטטי או שילוב של שניהם
ראש ממוצע צריך בין 100-150 נקודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי שיער מלא, נפוח ויבששואלת06/03/2007
שלום,
יש לי שיער מלא, נפוח ויבש. עד לא מזמן הלכתי עם שיער ארוך קשור לקוקו, אבל לאחרונה קיצרתי אותו לאורך בינוני. הדרך היחידה להתמודד איתו כרגע זה עם המון קרם מייצב.
השאלות שלי כאלה:
1. הפנים שלי בעלות צורה אובאלית. האם עדיף שאקצר את השיער ואז יהיה לי קל יותר להתמודד איתו?
2. האם שימוש בקשת, למשל, מתאים לפנים אובאליות?
3. יש לי מספר שערות לבנות, לא עלינו, ויש לי תחושה שהשימוש בקרם המייצב הופך אותן לבולטות יותר - ואולי אף מעודד את צמיחתן. האם זה נכון?
תודה מראש על כל תגובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי שיער מלא, נפוח ויבש
רונן פלג06/03/2007אוכל לעזור לך יותר אם תשלחי לי תמונה עכשווית שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקשר בין קרמים לשיער ונשירהאורטל06/03/2007
שלום, אני משתמשת בכמויות מאוד גדולות של קרם לחות לשיער באופן יומיומי ולעיתים קרובות לא חופפת את השיער כל יום כך שהחומר נשאר על השיער זמן רב. יש לי נשירה מאוד חזקה ועיכוב בצמיחת השיער. האם קרמים לשיער מגבירים נשירה? האם קצוות מפוצלים מונעים את צמיחת השיער? אם אגזור קצוות זה יעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקשר בין קרמים לשיער ונשירה
רונן פלג06/03/2007יכול להיות שהקרם שאת משתמשת בו הוא שמנוני ובכך את יוצרת מצב שבו את חונקת את הקרקפת שלך.
על כל פנים קרמים מורחים על הקצוות בלבד ולא על הקרקפת את יכולה לגשת למעצב שיער שיסביר וידגים לך איך להניח קרם בצורה נכונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קליאופטרה..ליטל05/03/2007
היי..רציתי לדעת האם החלקת קליאופטרה היא החלקה מוכרת לך..או בעייתיית..? ברצוני לקבל חוות דעת..מכיוון שאני רוצה להתחיל בטיפול..
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליטל
רונן פלג05/03/2007בקליאופטרה יש מגבלה שהיא רק בשחור ולאחר ביצוע הפעולה ואת צריכה להמשיך אך ורק איתה במידה ותנסי לצבוע בצבע שיער אחר כלשהוא או פעולת החלקה אחרת כלשהיא שהם לא קליאופטרה את עלולה לגרום לנזק בלתי הפיך לשיערך.
כפי שאת יודעת אופנה זה דבר משתנה ודינמי מה תעשי אם פתאום תרצי לשנות גוון או להוסיף גוונים או לעשות החלקה יפנית את בשום אופן לא תוכלי אילו נקודות למחשבה לא ??!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהנועה04/03/2007
היי,אני נועה,בת 30 .יש לי נשירת שיער חזקה כבר שנה..
יש לי שיער דליל ודק ואני בדיכאון מטורף בגלל זה
סיבת הנשירה כנראה גנטית כי עשיתי בדיקות מקיפות ואין לי מחסור בויטמינים..
איזה פיתרון אתם יכולים לספק לי????
בבקשה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
רונן פלג04/03/2007אם תוכלי לפרט בבקשה אילו בדיקות מקיפות עשית?
B12? תפקוד בלוטת התריס?בדיקות דם כלליות רגילות? תפקודי כבד?האם התזונה שלך מאוזנת?
תרופות כלשהן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטניה04/03/2007
השיער שלי צבוע בשחור ואני רוצה להוריד את הצבע!!
מה עליי לעשות??
אני חושבת על פסים,אבל האם מותר לעשות על צבע שחור??
תענו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער צבוע לשחור
רונן פלג04/03/2007בכדי להוריד את ה"שחור"את צריכה לבצע פעולת ניקוי פיגמנט על מנת לדעת באיזה חוזק ניקוי להשתמש צריך לראות את שיערך מקרוב ולחוש אותו בכדי לראות את חוזקו עוביו גמישותו הדבר צריך להעשות אך ורק בידי איש מקצוע מיומן שיוכל לאבחן את שיערך במדויק וכך הוא יוכל לדעת באיזה תהליך לנקוט לידיעתך כיום יש חומרי הבהרה/ניקוי נטולי אמוניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקהרינת03/03/2007
שלום רב,
יש לי שיער שנוטה להתנפח גלי ויבש (אני משתמשת באופן קבוע בקרם חייאה ובטיפות סיליקון) , פעם בחצי שנה אני מבצעת החלקה וזה מסתדר, לפני כשבוע ביצעתי החלקה אבל צד לדעתי לא יצא טוב מכיוון שנוצר כמו "גל" הלכתי לספר שלי והראתי לו הוא אמר שיש לבצע שוב החלקה, אני די בספק מכיוון שלדעתי זה יהרוס לי את השיער יותר.
האם אוכל לקבל מימכם חוות דעת נוספת בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה
רונן פלג03/03/2007למיטב הבנתי את עושה את ההחלקה אצל אותו ספר בקביעות ובד"כ זה מוצלח .היות ואת לקוחה קבועה שלו אז הוא מכיר את שיערך בצורה טובה ולכן נשמע לי סביר שהוא מודע למה שהוא עושה.
אך זה אף פעם לא מזיק לקבל חוות דעת נוספת . את יכולה לפנות למספרה נוספת על מנת לקבל ייעוץ נוסף תוך כדי איבחון השיער על "חי"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פאניםמורן03/03/2007
היי..
רציתי לשאול האם זה שאני עושה פאנים כבר 4 שנים זה פוגם לי בשיער?
אני משתדלת להסתפר פעם בחצי שנה ופעם בשבוע אני שמה מסכה בשיער. וגם האם תוכל לתת לי עיצות איך לשמור על השיער כשעושים פאנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פאנים
רונן פלג03/03/2007*לפני ביצוע הפן יש למרוח חומר הגנה מפני נזקי חום יש בתרסיס ויש במרקם קרמי
*בזמן ביצוע הפן בשום אופן לא להצמיד את פית הפן לשיער הדבר גורם לגוף החימום להתלהט בתוך הפן והתוצאה שיער שרוף!!!!!!!!!!!!
*בסוף התהליך מומלץ 2-3 טיפות סיליקון למרוח על הקצוות בלבד בשום אופן לא להעביר על השיער פן לאחר מריחת סיליקון הדבר גורם לפיצול ויובש בלתי הפיך!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער בילתי נסבלבובה02/03/2007
שלום לך! יש לי שיער בערך קצת אחרי הכתפיים דליל ביותר...הבעיה יש לי שיער שהוא יבש מאוד ופגום ולאחר עשיית פן והשמת טיפות סיליקון (קצת) ...לא עוזר שייתן מראה מבריק או נפח והפן יחזיק מעמד ..אחרי חצי שעה השיער נהפך מקורזל הרוס כאילו לא עבר לפני דקות ספורות פן...מה ניתן לעשות במצב מייאש ומתסכל זה???אודה לך על התשובה המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך בובה
רונן פלג02/03/2007היות והשיער שלך מאוד יבש אזנוצר מצב שמרקם השיערה מאוד נקבובי דבר שגורם לספיגת לחות בצורה מהירה לכן *חשוב לטפל בשיער עצמו עם חומרי טיפוח מקצועיים שהיעוד שלהם הוא שיקום
לכל חברה שמכבדת את עצמה יש סידרה טיפולית שכזאת בד"כ הסדרות הללו נמכרות אך ורק במספרה מאחר וצריך איש מקצוע מיומן שיכול לאבחן בדיוק את המוצר הנכון לסוג השיער שלך ספציפית
*אוכל יותר לעזור לך אם תשלחי תמונה של השיער לפני הפן ואחרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)