פורום שיער, עיצוב שיער, שיער יבש - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי, יש לי שיער תלתלים.........
    בתאל
    28/02/2007

וכשאני עושה מפוזר ואני שמה קרם אז אחרי שעה וחצי בערך השיער מתנפח, וניאה עם חשמל ססטי, וממש ליפתי...... אני שמנ את הקרם של נטורל הצהוב- במרקם ג'ל, מה אני יכולה להשים בשיער שהתלתלים יראו כאילו עכשיו שמתי קרם?? הקרם של "ולה פורם "יכול לעזור לי?
    נא לא להציע מוצרים שמחירם בשמים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי, יש לי שיער תלתלים.........

רונן פלג
    28/02/2007

היות ולא ראיתי את שיערך על "חי" אז לפי התיאור שנתת את צריכה לבצע פתיחת תלתלים קלה על מנת להוריד נפח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה (:
    יעל
    28/02/2007

שלום אני יעל , בת 16 .
    אני צובעת את השיער שלי הרבה ( שטיפות בעיקר )
    ורציתי לשאול אם לפני הצביעה יש דרך לדעת לפני אם צבע שיער מסויים מתאים לך או לא מתאים לך...מבגר אותך או לא...
    תודה מראש על הזמן.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה (:

הוספת תגובה

• (:

רונן פלג
    02/03/2007

צבע תלוי בצורה וצורה תלויה בצבע אותו הדבר שיער יכול להיות צבע שמאוד מחמיא לך אבל התספורת לא כך שהשאלה שלך היא מאוד מורבת לדעתי את צריכה לגשת לאיש מקצוע ליעוץ והוא איתך ביחד בעזרת קטלוג צבעים ותמונות של תספורות תוכלו להגי ע לפתרון שהכי ימצא חן בעינייך
    עדיף שתקחי איתך עוד בן אדם שאת יודעת בוודאות שהוא ניטרלי בדעותיו כלפי המראה שלך זה מאוד עוזר בקבלת החלטות בשינוי התדמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם לצבוע את השיער?
    נועה
    28/02/2007

אני בת 33, השיער שלי יבש.
    התחילו להופיע לי שיערות לבנות ואני מנסה לדחות את צביעת השיער כדיי לא לפגוע בו וליבש אותו עוד יותר.

מה הפתרון?

לקביעת תור
    סגירה
    האם לצבוע את השיער?

הוספת תגובה

• האם לצבוע את השיער?

רונן פלג
    28/02/2007

אין שום סיבה שתפגעי בשיערך אם תעשי זאת בצורה מקצועית ונכונה !!!
    *קרם הגנה לפני תהליך מריחת הצבע
    *שימוש בצבע של חברה טובה ומוכרת
    *שתהליך הכנת הצבע יהיה במינון הנכון לפי הוראות ההכנה של אותה חברה
    *בסוף תהליך הצביעה חשוב לנטרל שאריות של חמצן ואמוניה
    *המשך טיפול בשיער עד הצביעה הבאה עם מוצרי שיער מקצועיים המותאמים במיוחד לשיער שלך
    *את הצביעה הראשונית עדיף ומומלץ לעשות אצל איש מקצוע מיומן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל כל כך הרבה מגבלות

נועה
    01/03/2007

איך אפשר לדעת שהספר שלי מקפיד על כל אלה?

לפעמים ספרים בעלי שם עושים דברים מתוך עודף בטחון עצמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה