מידע רפואי
פורומים
- שיקום לב
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- כאב
- נכויות, אחוזי נכות
- השתלת שיער
- סוכרת אנדוקרינולוגיה
- טיפולי ורידים, דליות, מחלות כלי דם
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- הריון בסיכון גבוה
- כירורגית כלי דם, ורידים
- רפואת משפחה
- אקנה-רוזציאה
- ביטוח בריאות
- קטרקט - ניתוח וטיפול
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.
- כמות שכדאי לקחת של ויטמין סינטלי23/02/2008
שלום אני בת 24 ובחורף האחרון אני חולה ומצוננת לפחות פעם בחודש. ועד שהמחלה עוברת זה לוקח שבוע, זה מאוד מפריע לי לתיפקוד היום יומי ויש לציין שאני לא בן אדם חולני ולפני החורף הזה היתי חולה אולי פעם בשנה אפילו פחות, הילדה שלי בת 3 השנה הלכה לגן והיא גם כל הזמן נדבקת שם וחולה לפחות פעם בחודש וזה ברור שאני כנראה נדבקת ממנה, מה אפשר לעשות, אמרו לי שאני חייבת לקחת ויטמין סי האם זה נכון? האם אני צריכה לקחת יותר מויטמין סי? ומה מומלץ לתת לילדה היום היא מקבלת מולטי ויטמינים, האם עדיף לתת לה רק ויטמין סי לחזק את מערכת החיסון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מערכת חיסונית
איציק ברדה24/02/2008שלום לך
ראשית ליפני שנגיע לתוספי תזונה הייתי ממליץ תמיד להשאיר מעט חלון פתוח גם בחורף בבית וגם בגן,
לגבי מערכת החיסון ויטמין C יכול לסייע לכך והייתי נותן את זה גם לילדה וגם לך וזאת בנוסף למולטי ויטמין ולא בנפרד.
בנוסף לכך ישנה פורמולה מצוינת בשם סמבוכול גם לילדים וגם למבוגרים הפורמולה הזאת מכילה את צמח הסמבוק השחור והוכחה כיעילה ביותר כנגד וירוסים
ניתן להשתמש גם למניעה וגם לטיפול.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?