כמות שכדאי לקחת של ויטמין סי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמות שכדאי לקחת של ויטמין סי
    נטלי
    23/02/2008

שלום אני בת 24 ובחורף האחרון אני חולה ומצוננת לפחות פעם בחודש. ועד שהמחלה עוברת זה לוקח שבוע, זה מאוד מפריע לי לתיפקוד היום יומי ויש לציין שאני לא בן אדם חולני ולפני החורף הזה היתי חולה אולי פעם בשנה אפילו פחות, הילדה שלי בת 3 השנה הלכה לגן והיא גם כל הזמן נדבקת שם וחולה לפחות פעם בחודש וזה ברור שאני כנראה נדבקת ממנה, מה אפשר לעשות, אמרו לי שאני חייבת לקחת ויטמין סי האם זה נכון? האם אני צריכה לקחת יותר מויטמין סי? ומה מומלץ לתת לילדה היום היא מקבלת מולטי ויטמינים, האם עדיף לתת לה רק ויטמין סי לחזק את מערכת החיסון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• מערכת חיסונית

איציק ברדה
    24/02/2008

שלום לך
    ראשית ליפני שנגיע לתוספי תזונה הייתי ממליץ תמיד להשאיר מעט חלון פתוח גם בחורף בבית וגם בגן,
    לגבי מערכת החיסון ויטמין C יכול לסייע לכך והייתי נותן את זה גם לילדה וגם לך וזאת בנוסף למולטי ויטמין ולא בנפרד.
    בנוסף לכך ישנה פורמולה מצוינת בשם סמבוכול גם לילדים וגם למבוגרים הפורמולה הזאת מכילה את צמח הסמבוק השחור והוכחה כיעילה ביותר כנגד וירוסים
    ניתן להשתמש גם למניעה וגם לטיפול.

בברכה
    איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו