מידע רפואי
פורומים
- שיקום לב
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- פוריות, פריון, הפריה חוץ גופית, IVF
- כאב
- נכויות, אחוזי נכות
- השתלת שיער
- סוכרת אנדוקרינולוגיה
- טיפולי ורידים, דליות, מחלות כלי דם
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- הריון בסיכון גבוה
- כירורגית כלי דם, ורידים
- רפואת משפחה
- אקנה-רוזציאה
- ביטוח בריאות
- קטרקט - ניתוח וטיפול
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליעזר גירש
אמבריולוג קליני בכיר מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט).ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.
- פריחה והתנפחות של אזורים בגוף ומה משמעותםיאיר05/10/2021
שלום רב, ביום שבת בלילה פתאום שרפו לי העיניים, כל הפנים שלי בוערות. בנוסף, התחיל לי גרד נוראי מתחת לבית השחי בצד ימין במקביל לצריבה בעיניים. כך משום מקום וללא שום הסבר.
שטפתי את הפנים והתעלמתי.
בראשון הפנים היו קצת אדומות וכך גם בית השחי, הגרד עבר לעוד כמה מקומות כגון הירכיים, איבר המין והאשכים, ועוד כמה ומעט מתחת לצוואר.
יום שני, יומים אחרי, קמתי בבוקר והפנים ממש התנפחו לי כולל בית השחי. לקראת הערב העיניים כבר נסגרו לי, הרגשתי שוב בעירה בפנים, העור הפך להיות מחוספס, בנוסף בערב שני החלו לי כאב גרון.
יום שלישי, שלושה ימים אחרי, הפנים עדיין נפוחות והעיניים סגורות, בעיקר באזור המצח והעיניים עם נקודות שונות, כמו למשל באוזן ימין, בית השחי בצד ימין עדיין נפוח, הגרד באזור איבר המין עדיין לא עבר, כך גם כאבי הגרון שהחלו בערב יום שני (יומים אחרי שהכל התחיל).
יש למישהו השערה מה זה יכול להיות, אני מבוהל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מוסיף תמונה- שלושה ימים אחרי
יאיר05/10/2021הנפיחות עדיין לא ירדה ובצדדים במצח הופיעו לי שלפוחיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?