פריחה והתנפחות של אזורים בגוף ומה משמעותם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה והתנפחות של אזורים בגוף ומה משמעותם
    יאיר
    05/10/2021

שלום רב, ביום שבת בלילה פתאום שרפו לי העיניים, כל הפנים שלי בוערות. בנוסף, התחיל לי גרד נוראי מתחת לבית השחי בצד ימין במקביל לצריבה בעיניים. כך משום מקום וללא שום הסבר.
    שטפתי את הפנים והתעלמתי.
    בראשון הפנים היו קצת אדומות וכך גם בית השחי, הגרד עבר לעוד כמה מקומות כגון הירכיים, איבר המין והאשכים, ועוד כמה ומעט מתחת לצוואר.
    יום שני, יומים אחרי, קמתי בבוקר והפנים ממש התנפחו לי כולל בית השחי. לקראת הערב העיניים כבר נסגרו לי, הרגשתי שוב בעירה בפנים, העור הפך להיות מחוספס, בנוסף בערב שני החלו לי כאב גרון.
    יום שלישי, שלושה ימים אחרי, הפנים עדיין נפוחות והעיניים סגורות, בעיקר באזור המצח והעיניים עם נקודות שונות, כמו למשל באוזן ימין, בית השחי בצד ימין עדיין נפוח, הגרד באזור איבר המין עדיין לא עבר, כך גם כאבי הגרון שהחלו בערב יום שני (יומים אחרי שהכל התחיל).
    יש למישהו השערה מה זה יכול להיות, אני מבוהל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• אני מוסיף תמונה- שלושה ימים אחרי

יאיר
    05/10/2021

הנפיחות עדיין לא ירדה ובצדדים במצח הופיעו לי שלפוחיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו