מיואשת מהמצב אשמח להכוונה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• מיואשת מהמצב אשמח להכוונה
    דניאל
    12/08/2024

בת 47. מזה כ 5 חודשים פטמה+עטרה בשד ימין אדומים מאוד. ביצעתי בירור שד מקיף: אולטראסאונד,ממוגרפיה ו MRI שד .כולם העלו ממצאים שפירים ידועים מזה המון שנים. ביופסיית פאנץ' מהפטמה תקינה אחרי חודש בוצעה ביופסיית פאנץ' מהעטרה שעה 6- Fibroepithelial polyp ניסיתי היקומיצין+בטאקורטן שלא השפיעו אוגמנטין לא השפיע משחת אלוקום עזרה במעט המקום עדיין אדום אבל פחות בוהק. לדעתי האודם התפשט מעט (רופא עור כתב אריתמה) ישאלות- 1- מה זה לדעתך יכול להיות? הכירורגית שד אמרה שזו לא בעיה מהשד אלא של עור. 2- Fibroepithelial polyp: העור של השד חלק לגמרי . מה זה הפוליפ הזה שיצא? האם יכול לגרום לאדמומיות נרחבת על הפטמה והעטרה? איך יכול להיות פוליפ כשהעור חלק לחלוטין 3- יש לי קוליטיס כיבית- יכול להיות שזו תופעת משנה? הגיוני במקום כזה? עברתי המון רופאי עור וכירוג שד אך אחד לא יודע לתת לי תשובות אני בפחדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודם בפיטמה ועטרה

ד''ר סמדר שרייבר
    16/08/2024

עניתי לך כבר בפורום אחר. בהצלחה.
    בכל מקרה אין מקום לפחד, כי עשו לך הרבה בדיקות ולא מצאו שום דבר מסוכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו