טריגר פינגר

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• טריגר פינגר
    שוש
    08/07/2011

שלום רב, מזה כחודשיים שיש לי בעיה באגודל של יד ימין, בזמן כיפוף נשמע קנק כזה ויש כאבים, הבנתי שיש לתופעה שם אצבע הדק או טריגר פינגר, פיזיוטרפיה לא עוזרת , ועל זריקות קורטיזון לא רוצה לשמוע, האם יש עיצה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טריגר פינגר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טריגר פינגר - תגובה

איה הוד
    08/07/2011

שלום שוש,

האם בסיס האגודל אדום ונפוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שוש

דליה
    09/07/2011

מזה כשנתיים גם אני סובלת מטריגר פינגר באצבע האמה ביד ימין. קיבלתי כמה טיפולים בריפוי ועיסוק, וזה לא ממש עזר, קיבלתי גם קיבוע אך זה דיי מעצבן. הבנתי מהרופא שמה שיכול לעזור זו זריקה. גם על זה ויתרתי. אני מעסה את האצבע מידי פעם וזה קצת מקל על הכאבים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טריגר פינגר - תגובה

שירי חבקין
    10/07/2011

במקרים כאלה מומלץ לישון עם קומפרס של חימר ירוק
    ובבוקר לשטוף במים פושרים ולמרוח משחת ארניקה או
    משחת טראומיל.

כמו כן אפשר למרוח ג'ל קומפרי של י.ד.שלוס.
    בהצלחה
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טריגר פינגר

יהודית
    06/09/2011

מה שפתר לי את הבעיה לגמרי היה עיסוי פיזיוטרפיה ואולטרסאונד עם ג'ל ארניקה 20% של לייף (סופרפארם). לא לקנות משחת ארניקה אחרת כי הריכוז בכל האחרות הוא נמוך יותר. אחרי כמה שבועות של טיפול הבעיה נעלמה כלא היתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו