מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עור הפניםאמילי11/07/2011
שלום
אני רוצה להתיעץ לגבי עור הפנים, אני הרבה מאוד שנים סבלתי מאקנה שהוא לא ממש חזק אבל יש ככה... אחרי שהבנתי ששום דבר לא עוזר הלכתי לרופא והוא נתן לי גלולות למניעת הריון פלורט כי אמר שאצלי זה הורמונאלי. התחלתי לקחת שבוע עכשיו ואני יודעת שאני צריכה להמתין קצת אבל יש לי אירוע בעוד שבוע וחשוב לי שהעור יהיה נקי יותר לקראתו, איזה תרופות סבתא בכל זאת יש במקביל לגלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עור הפנים - תגובה
איה הוד15/07/2011שלום אמילי,
בליעת כמוסות שמן נר הלילה יסייעו. תוכלי להתייעץ על כך בבית הטבע.
ממליצה גם לעשות מסיכות מחימר ואז לנקות את הפנים עם חליטת קמומיל בצמר גפן.
שימוש בשמן עץ התה למריחה מקומית על הפצעים גם תועיל. זה מחטא.
בהצלחה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיגמנטציה
חן31/07/2011פיגמנטציה כהה מה הטיפול המתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור הפנים - תגובה
שירי חבקין17/07/2011אמילי היקרה
ברצוני להרחיב בנוגע לטיפול
ובכן כפי שאיה כתבה מומלץ לקחת כמוסות נר הלילה
שכן מדובר בתופעה פנימית שמשתקפת על העור.
בנוסף מומלץ לשתות חליטה של קמומיל וקלנדולה
לניקוי הדם ולשטוף את הפנים בחליטות קמומיל וקלנדולה.
למריחה אפשר למרוח ג'ל על בסיס מים של רסקיו או
שמכיל את שמן עץ התה ולבנדר.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)