תופעות

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• תופעות
    ליאנה
    14/07/2011

שלום
    אני בת 21 ויש לי בעיה של תופעות של טרום מחזור (PMS) אני עצבנית, יש לי כאבי ראש, אני נפוחה ורעבה וזה מציק לי, עכשיו כן ניסיתי כל מיני שיטות טבעיות, ניסיתי לעשות יוגה ועוד כל מיני דברים אבל זה לא ממש עזר, אני שמעתי מחברה שהיא לוקחת גלולות פמינט נגד הריון וזה כן השפיע אצלה אז אני חושבת ללכת גם אולי אפשר יהיה להיעזר במשהו במקביל עד שזה יתחיל להשפיע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות - תגובה

איה הוד
    14/07/2011

הי יקרה,

הניסיון הראה לי ששינוי תזונתי רציני לאורך זמן בשילב צמחים אישיים הביא לשיפור דרמטי ב PMS. יש לי מאות סיפורים על נשים שהטיפול הנטורופתי כל כך עזר להן עד שהן היו בשוק טוטאלי כאשר המחזור הגיע, מאחר והוא "נחת" עליהן בהפתעה - לא היו הרגישויות, הכאבים, העצבנות, הכמיהות למתוקים, אפילו הדימום עצמו נראה אחרת בצבע שלו, בעוצמה שלו וכו'.

אם התחלת לקחת גלולות זה לא שולל לגשת לטיפול נטורופתי. אך אם התחלת גלולות רק בגלל ה PMS ולא כאמצעי מניעה, מרגיש שחבל שלא ניסית זאת קודם מאחר וגלולות נחשבות בעיני כדבר מאוד מזיק.

בברכה
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו