אצבע הדק

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• אצבע הדק
    אורלי
    03/08/2011

האם ניתן לטפל באצבע הדק בצורה אלטרנטיבית במקום ניתוח?תודה אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אצבע הדק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אצבע הדק - תגובה

איה הוד
    07/08/2011

הי אורלי,

לצערי לא ידוע לי אם ניתן.

הרבה בריאות
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוב המקרים עובר לבד, רק שלוקח קצת

בתיה
    10/08/2011

זמן. כדאי לעסות המקום בשמן כל שהוא לעיתים קרובות ולהשתדל עד כמה שאפשר ליישר ולכופף את האצבע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצבע הדק - הפיתרון שעבד אצלי

יהודית
    06/09/2011

לפני כמה חודשים לקיתי באצבע הדק באגודל של יד ימין. האורטופד המליץ על זריקת קורטיזון או ניתוח ואני רציתי להימנע מזאת. התחלתי להשתמש בארניקה פורטה 20% מתוצרת לייף (סופרפארם). כל משחות הארניקה האחרות כולל טראומיל חלשות הרבה יותר וחבל לבזבז זמן וכסף עליהן. הייתי מעסה לא רק את האצבע אלא גם את כרית כף היד. בד בבד הלכתי לפיזיוטרפיסטית שעשתה לי עיסוי אולטרסאונד יחד עם משחת הארניקה. תוך כמה שבועות הרגשתי שיפור דרמטי. היום המקום נקי מכאבים וחזרתי לתנועה מלאה של האגודל. פיתרון נהדר מהיר זול ויעיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו