פיסורה שמציקה כל יום.

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• פיסורה שמציקה כל יום.
    מתוקה
    17/08/2011

יש לי פסורה מיזה/4. 3 שנים , הייתי אצל הרופא הבדיקה לא נעימה בכלל , נאמר לי שיש לי פסורה וכנראה שאצטרך לחיות עם זה קיבלתי משחה אבל היא לא עוזרת אז אני שמה וזלין כמעט כל יום ,כי המשחה מאוד יקרה וגם לא מרפא. אני עושה כמעט כל יום חוקן בלית בררה כי מאוד קשה לי עם היציאות היום יומיות גם כשהקיבה שלי רכה קשה לי כי כשאני טיפה מתאמצת הסדק פשוט נפתח וזה כואב לי למשך יום או יומיים..או מדמם טיפה , האם ככה אבלה את חיי עד הזיקנה או שיש משהו טבעי שפשוט יבריא את המקום לצמיתות. תודה אם תעזרו לי. .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסורה שמציקה כל יום.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה שמציקה כל יום. - תגובה

איה הוד
    17/08/2011

שלום,

פיסורה היא פצע שמאוד קשה לו להחלים מאחר והוא ממקום במקום חשוך ולח שלא חשוף לאור ואוויר ולכן לא בקלות מגליד, נסגר ומתייבש.

כדי לטפל צריך בהתמדה לעבוד על נושא היציאות כדי שלא יהיו קשות (דרך תזונה וצמחי מרפא), וגם לא לעשות שימוש בנייר טואלט אלא במגבונים לחים מיוחדים, למרוח משחה בשם טראומיל פעמיים ביום וגם אחרי יציאה, ולעשות אמבטיות ישיבה עם צמח הממליס וקלנדולה. וזילין לא יעזור בכלום - הוא רק מסכך ולא מרפא או מאלחש!

הטיפול מאוד יעיל, השאלה עד כמה את מחוייבת אליו ומתמידה בו.

בהצלחה
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיסורה

מתוקה
    07/09/2011

שלום איה ותודה על עזרתך רציתי לדעת האם את משחת הטראומיל אפשר לקנות ללא מרשם רופא? והאם היא עוזרת ומרפא ב 100% תודה ומודה לך מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיסורה - תגובה

איה הוד
    08/09/2011

שלום יקירה,

אין 100% בשום דבר! :)
    טראומיל לא מצריכה מרשם רופא ויש להתמיד בה לאורך זמן (גם כאשר נדמה שהפיסורה כבר לא קיימת). כאמור, ממליצה לעבור לניגוב בעזרת מגבונים לחים במקום בנייר טואלט וכמובן לוודא דרך התזונה שהיציאות טובות.

בהצלחה
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו