מוירה פואמה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• מוירה פואמה

שלום רב,
    כיצד את ממליצה להשתמש בצמח מוירה פואמה בצורתו הגולמית לצורך אין אונות?
    מהו המינון הממולץ ביום?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוירה פואמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוירה פואמה

איה הוד
    16/01/2008

בצורה המקורית עושים תה / חליטה / מרתח מהשורשים והחלק הפנימי של קליפת השיח.
    המינון הוא די אישי ואני ממליצה להתחיל מכוס אחת ולבדוק את התגובה שלך הגוף שלך מאחר וכל גוף מגיב אחרת וכל גוף שוקל אחרת.

אם אתה מחפש את הצמח בכמוסות יש מוצר נפלא שנקרא "ספורט אמזון" שמכיל את הצמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ו..

תודה על התשובה המהירה.
    אני מבין שפשוט לעשות חליטה , אני מניח של גרם אחד בתור התחלה.
    יש לי את זה בצורה הגולמית. אני אנסה ואם תרצי אשתף את הפורום לגבי התוצאות בהמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטח לשתף!!!!! :-)

איה הוד
    16/01/2008

כן - להתחיל מגרם אחד.
    וגם לשים לב תוך כמה זמן ההשפעה - באופן הזה אתה תדע מתי הזמן הטוב ביותר עבורך באופן אישי לשתות את התה בסמוך לקיום היחסים.

שים לב לעוד משהו לפני שאתה רץ להעלות מינון: האם התגובה ומשך התגובה משתנה בהתאם לזמנים - כלומר: האם לפני האוכל על קיבה ריקה זה משפיע אחרת מאשר אחרי האוכל וכו'...

תעשה כמה ניסונות ותבדוק לאט לאט - בלי למהר.
    לזכור שזה לא ויאגרה (אנשים רבים שנהנו מהויאגרה אבל הפסיקו בגלל סיכונים בריאותיים מצפים שצמחי מרפא יעבדו באותה מהירות ועוצמה - אין להם סבלנות!)

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילובים

דוד
    23/01/2008

האם ישנו צמח נוסף שכדאי לשלב עם המוירה.
    יש לי למשל את הדימאנה גם בצורתה הגולמית. האם כדאי להרתיח ביחד או בכלל לא לשלב
    גם לא בנפרד במשך היום ?
    מה המלצתך בכלל בהקשר זה?
    האם המתקת התה פוגמת ביכולתו?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילובים

איה הוד
    24/01/2008

דמיאנה הוא צמח נפלא, למד להקשיב לגופך ולמה הוא זקוק באמת.
    ישנם צמחים רבים שנוהגים לשלב למשל צמחים ממריצים המכילים קפאין (גאורנה) , צמחים ממריצים כמו הג'ינסינגים למיניהם ועוד...אך אני לא בטוחה שאתה זקוק לזה, צמחים אומנם טבעיים אך יכולים לעשות נזק ואין לעשות בהם שימוש קבוע וממושך.

עד כמה שידוע לי סוכר עשוי בהחלט לפגוע בהשפעת הצמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשק מיני

איתמר בן יוסף
    31/03/2011

שוקמתי באופן מלא משבץ קל ופעיל גופנית סדיר אולם אבד החשק המיני.איני חסיד של ויאגרה ומחפש תחליף טבעי שאינו מסוכן ללב ולכלי הדם שיחזיר את המצב לקדמותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו