שער יבש וארוך

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• שער יבש וארוך
    יעל 000
    26/08/2011

אני בת 52 אוהבת מאוד את השער המתולתל שלי השער שלי כל הזמן יבש אני כבר לא יודעת במה להשתמש אם זה שמפו או מרכך השתמשתי כבר בכל. יום אחד לקחתי ביצה את הצהוב שמן זית ושמנת חמודה ערבבתי ומרחתי על הקרקפת והשער והשארתי חצי שעה השער הבריק קצת אבל היה לו ריח לא נעים במשך כמה ימים , האם יש לכם משהו טוב בכדי שהשער שלי יראה מבריק וחיי עם תלתול יפה? אשמח מאוד תודה על עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שער יבש וארוך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שער יבש וארוך - תגובה

איה הוד
    02/09/2011

הי יעל,

אני לא באמת יודעת איך לעזור במקרה הזה מאחר וכל מסכות השיער הטובות והיעילות שאני מכירה בדרך זו או אחרת משלבות בתוכן ביצה. אולי אם תשלבי יחד עם הביצה ושמן הזית גם קצת מרכך או שמפו זה יעשה את העבודה מבחינת הריח.

יש המון תכשירים חיצוניים מוכנים/מסכות לשיער ששווה להתעניין לגביהן בבית מרקחת, אך שימי לב שבאותה מידה חשוב גם לשתות הרבה מים, לאכול נכון ובריא, לא לחשוף את השיער ליותר מידי שמש ועוד. דברים רבים משפיעים על מראה השיער.

בהצלחה
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה להפחתת ריח הביצה

korkov
    04/09/2011

תוסיפי כמה טיפות מי ורדים וכפית דבש. זה מוסיף ריח נעים. תחפפי ממש טוב אחר כך בשמפו ומסיכה ממש ריחניים ואז אין סיבה שיישאר ריח של ביצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו