מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה לדלקתאני26/08/2011
שלום...
יש לי בעיה שחוזרת ומאוד מפריעה היא גרד בנרתיק , הפרשות ולפעמים קצת כאב .
עשיתי בדיקות הן יצאו תקינות אך יש עדיין תחושה של דלקת כלשהיא , קיבלתי מלא כדורים וגם טבליות וגנליות אבל זה חוזר בכל אופן .
יש אולי איזה צמחי מרפא או משהו טבעי שאפשר למרוח שם ( שיקטול את החיידקים שם ).
אם זה רלונטי אני שותה ספיראה ,חליטות גינגר ופרוביוטיקה לבעיות שיש לי בקיבה.
תודה מראששש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה לדלקת - תגובה
איה הוד02/09/2011
שלום לך,
הכי חשוב זה להבין האם מדובר בדלקת או בפטרייה מאחר והטיפול בשני אלו הוא שונה לחלוטין!
בנוסף, העובדה שציינת את קיומן של בעיות בקיבה רומזת על האפשרות שמדובר בפטרייה וגינאלית מפושטת. כלומר, במקרים רבים, כאשר יש קנדידה וגינאלית אז יש גם בעיכול. ואם זאת אכן פטרייה, מעבר להצעה שלי לעשות בדיקת צואה כדי לאבחן אם זה מערכתי או מקומי, אני ממליצה לטפל בכל הרצינות כי הטיפול בפטרייה חייב להיות מקיף ועקשן בדיוק כמוה (הפטרייה).
בטיפול שלי יש התייחסות ל 4 גורמים:
1. קטילת הפטרייה (בעזרת תזונה וצמחי מרפא)
2. חיזוק מערכת החיסון כדי למנוע הישנות הבעיה
3. ניקוי הגוף מהרעלנים שהפטרייה מפרישה כשהיא מתפרקת
4. אם צריך – הנחיות לטיפול מקומי וגינאלי באמצעות נרות/שטיפות וגינאליות
את יכולה להתחיל עם טיפול מקומי בלבד של 7 ימים עם נרות פרוביוטיקה וגינאליים + שטיפות עם תמצית זרעי אשכוליות או שמן עץ התה, ואפילו שטיפה עם יוגורט קר עם חיידקים פרוביוטיים.
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)