מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאיה שלום רבאריק20/09/2011
איה שלום רב,
תודה רבה רבה על התגובה ,
הבעיה שלי היא כזו.
אני סובל כל הזמן מכאבי גרון ,אודם ונפיחות של בלוטות לימפה
המערכת חיסון שלי מאד חלשה.
אני סובל מחרדות .
ולכן מחפש משהו שיוכל לעזור לי גם להפחית את החרדות ואז אהיה ערני
וגם משהו לחיזוק המערכת החיסונית ולכאבי גרון
האם יש דרכי מניעה על ידי לקיחה של צמח מסויים באוכל או בשתייה?
קמומיל עצמו לא עוזר לי.
אני שותה כ 4 כוסות ביום ולא עובר (-:
וגם לא הכי מרגיע.
אודה לתגובה.
נטרופת אראה אחרי החגים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאיה שלום רב - תגובה
איה הוד20/09/2011
שלום יניב,
חרדות זה אחד הדברים הכי כואבים שיש, ומי שלא חווה חרדות מעולם לא מבין כמה סבל יש בדבר הזה.
כאשר מדובר בחולשה חיסונית, הסבירות הגדולה היא שקודם אטפל בחרדות ורק אז במערכת החיסון מאחר ומצב נפשי קשה משפיע בהכרח על המערכת החיסונית, והרגעה של החרדות תסייע גם למצב החיסוני.
כאשר אני מטפלת בחרדות אני הולכת על "כל הקופה" ו"מתקיפה" את הבעיה מכל הכיוונים:
1. אומגה 3 במינון מאוד גבוה - בדרך כלל אני בוחרת בכדורי הסטביליום
2. מיצוי צמחים שיכיל כמה צמחים יחד בהתאמה אישית כאשר תמיד תמיד יופיע בו הצמח "סקוטלריה לטריפוליה" במינון גבוה יחד עם מליסה, קמומיל ועוד צמחים אדפטוגניים שתומכים ומרימים את הבן אדם
3. תרגילים להתמודדות עם חרדות, כולל תרגילי כתיבה ופעילות גופנית שבלעדיה אינני רואה אפשרות לטפל בחרדות
ועוד ועוד....
כל אדם מקבל התייחסות שונה בהתאם למצבו - אך זה הכיוון הכללי.
מקווה שעזרתי
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיה שלום רב - תגובה - תגובה
שירי חבקין20/09/2011שלום רב
רציתי להציע שלגבי החרדות תנסה לקחת
פרחי באך.בשלב ראשוני כעזרה ראשונה
גם הרסקיו רמדי יכול מאוד לעזור..
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)