האם מיץ כרוב טוב כנגד גאזים ?

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• האם מיץ כרוב טוב כנגד גאזים ?
    דידי
    21/09/2011

לי ידוע שכרוב גורם לגאזים והשבוע היה בטלוויזיה שמיץ כרוב טוב כנגד גאזים
    מה התשובה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מיץ כרוב טוב כנגד גאזים ? - תגובה

איה הוד
    21/09/2011

שלום דידי,

ראשית מאוד חשוב שתדעי שיש הבדל אדיר בין לאכול ירק/פרי לבין לשתות את המיץ שלהם!
    כאשר הירק/פרי סחוט במיץ הוא נטול סיבים, ואני מניחה שנטול עוד חומרים שכן קיימים בירק/פרי השלם לפני הסחיטה.

לצורך הדוגמא, אני מכירה אנשים שסובלים מאוד מגזים עקב אכילת קישואים, אך אם הקישואים סחוטים במיץ תופעת הגזים לא קיימת.

אין לי ניסיון עם מיץ כרוב בהקשר הזה, אך אני מניחה שמה שכתבתי כאן כדוגמא על הקישואים יכול להוות הסבר למה אכילת כרוב תגרום לגזים ושתיית המיץ שלו לא (אם כי אני לא יודעת אם זה נכון לגבי כל אדם ואדם).

בנוסף, אני גם לא יודעת לומר לך אם אכן מיץ כרוב מטפל בגזים קיימים כי לא ניסיתי זאת מעולם ואין לי על כך מידע, אך מיץ כרוב כן ידוע בתכונה שלו לטפל בכיבים/אולקוס במערכת העיכול.

מקווה שעזרתי
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דידי
    21/09/2011

שווה לנסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו