מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שובע שאלה לשירישלי17/10/2011
שלום שירי לאחרונה רכשתי את כדורי השובע אני לוקחת מהם חצי שעה לפני הארוחה אני לא מרגישה כלום. כלומר אותו התאבון אנא עצתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שובע שאלה לשירי - תגובה
איה הוד17/10/2011שלום שלי,
למרות שפנית לשירי, אולי תמצאי את התגובה שלי הולמת גם כן (ואני כותבת לך מניסיון אישי)
לאחרונה נחשפתי ל"שובע" פעמיים. והנה את העלית את הנושא שוב בפעם השלישית ואני שמחה להגיב.
אז ראשית, חשוב לי לשים את הדברים במקום ריאלי ולומר (לכולם) שאם באמת היה כדור פלא שניתן לקחת אותו ולרדת במשקל ללא צורך בדיאטה וספורט (אלו הפרסומים שראיתי בנוגע למוצר) אז היו קורים 2 דברים מדהימים:
1. לא היו אנשים שמנים בעולם.
2. שובע היה מדובר ללא הפסקה בתקשורת.
כפי שאת וודאי מבינה, אף אחד מהדברים הללו לא קרה ולכן זה כבר גורם לתעיה בנוגע למוצר.
שנית, בכל שני וחמישי יוצא מוצר חדש שטוען בדיוק לאותו הדבר, אותה גברת בשינוי אדרת. וכל מי שסובל מעודף משקל, על כל מה שמשתמע מכך - גם ברמה פיזית אך בעיקר ברמה הרגשית והנפשית, ישר נופל לפח וניגש לנסות. אין שום דבר מקרי בהתעשרות של חברות המשווקות מוצרים לירידה במשקל - הם יודעים בדיוק על אילו נקודות ללחוץ לנו כדי שנקנה אותו. וכן - יש רבים שאפילו עוזרים, אך ללא שינוי תזונתי וללא אורח חיים פעיל, כל שינוי יהיה שינוי זמני.
החדשות הן: שאין חדש תחת השמש! כדי לרדת במשקל צריך לעבוד קשה, לקחת אחריות, לשנות את התזונה, לעשות ספורט, לטפל בכל בעיה בריאותית שעשויה להפריע לירידה ולהתעזר בסבלנות, והכי חשוב: להפסיק לחשוב שיש משהו חיצוני כמו כדור או אבקה שישנה את המציאות הזו עבורנו ובמקומנו. אם עושים שימוש בצמחים אז צריך להבין שהם רק נילווים לתהליך הירידה ויכולים לזרז, ליעיל או להקל עליו, אך לא לבוא במקום שינוי אמיתי.
בברכה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיה תודה לך וגם לך שירי
שלי19/10/2011לפעמים כשפוצחים בדיאטה רוצים להשען על עוד משהו שיעזור ולהאמין כאילו זה הדבר. ואת כל כך צודקת.......... בכל אופן קיבלתי תשובות משתיים מבית שמאי ומבית הלל וזה יופי אני מרוצה משתיכן חג שמח ורזה ו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשובע שאלה לשירי - תגובה
שירי חבקין18/10/2011שלום רב שלי
מאוד חשוב לשתות שתי כוסות מים
עם הכמוסה חצי שעה לפני האוכל.
מניסיוני גם אם זה לוקח כמה שבועות
כאשר מתחיל התהליך לתפוס תעוצה לפתע
נעצר התאבון והחשק למתוקים נעלם ומכך
יותר כל לרזות ולהתמיד בהפחתה שפויה במשקל.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשובע שאלה לשירי - תגובה - תגובה
שירי חבקין23/10/2011ועוד תגובה קצרה לתשובתה של איה
אכן נכון שאין כדור פלא אולם ברגע שיש פתרון
למדד גליקימי לא יציב שמייצר רעב למתוקים
ולבצקים יש קצת אור בקצה המנהרה
אישית,וניתן לראות זאת בטלויזיה כאשר אני מופיעה
הורדתי מעל 12 קילו ממשקלי ללא מאמץ מיוחד
מלבד לקחת את צמח הקונג'ק שובע
לשתות הרבה מים ולהיות קשובה לגוף שלי
אם לא הייתי כל כך מרוצה ונפעמת מהתוצאות
לא הייתי מעזה לצאת עם הסיפור שלי כפי שעשיתי.
אז כן , לפעמים חלומות מתגשמים
רזיתי ללא פעילות פיזית שונה מהרגיל ואני די עצלנית
ללא דיאטה מסודרת מלבד המנעות ממוצרי גלוטן
וסוכרים, דבר שקרה מעצמו כיוון שצמח הקונג'ק
עושה בדיוק את זה- מאזן את המדד הגליקימי ומסייע
להיגמל מכל אלה ללא מאמץ.
אפשר לפנות אלי גם באופן אישי לגבי פרטים נוספים
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לשלי
מתעניינת28/11/2011היי שלי
אשמח לדעת האם השימוש ב"שובע" עזר לך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)