מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פטריה בנרתיקשרה06/11/2011
לאחר קריאת כל מיניי המלצות על שימוש ביוגורט ביו לטיפול בפיטריה בנרתיק החלטתי לנסות ואחרי מקלחת פשוט מרחתי את המקום וגם חדרתי לתוך הנרתיק.
רציתי בבקשה לשאולחרי כמה שעות צריך לשטוף את זה , אני פוחדת שהיוגורט לא יחמיץ שם ויעשה יותר נזק מתועלת.
בנוסף לכך אשמח לשמוע המלצות נוספות.
הרופא נתן לי כדורים לשתיה דרך הפה ומשחה אך אני מעדיפה לא לקחת אותם, ולטפל במצב בצורה טבעית,זה כבר החודש השלישי ברציפות שזה קורה לי בפעמים הקודמות השתמשתי במשחות והכדורים שהרופא נתן למרות שאני אנטי כדורים ותרופות לחלוטין.
הפעם החלטתי שזהו אני מנסה ללכת על השיטה הטבעית.
רק עכשיו אני מבינה את חברות שלי שהיו סובלות מפיטריה זה ממש מציק ומטריד ואין לי מושג מאיפה זה הגיע פתאום בגיל 29. נראה לי שזה דיי הפך לשיגרה חודשית ומזה אני הכי חוששת. מצטערת על החפירה ,אני קצת לחוצה ובעלי מסכן עוד יותר, גם ככה הוא מחכה שבועיים מטעמיי שמירת נידה ועכשיו התחלתי לקצץ לו גם מהם.
בבקשה את עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני יכולה רק להמליץ לך אישית
נעם07/11/2011שהיתה לי בעיה דומה של פטריות חוזרות ונשנות בנרתיק וגם אני הייתי דיי אבודה בתקופה ההיא כי זה נמשך יותר מידי זמן ולרופאים לא הייתה דרך כל כך לעזור לי חוץ מכל מיני אנטיביוטיקות. אחרי שגם הם עשו לי לא טוב הלכתי לנטורופת שהמליץ לי על משהו ממש טוב, היחיד שעזר, זה נקרא כמוסות שמן אורגנו פראי של סולגאר וזה כמו אנטיביוטיקה של הטבע (המילים שלו). אני לקחתי את זה ואני ממשיכה גם עכשיו לקחת, למניעה, וזה לא חזר (טפו טפו טפו) כדאי לך לבדוק על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאידית תודה רבה לך,רק
שרה07/11/2011תוכלי בבקשה להגיד לי
היכן אפשר לקנות את הכמוסות האלה ? כמה מהן לוקחים כל יום?
כמה יש בכל חבילה וכמה הן עולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פטריה בנרתיק - תגובה
איה הוד08/11/2011
שלום שרה,
ניתן גם לעשות שטיפות וגינאליות עם שמן עץ התה או תמצית זרעי אשכוליות.
בבתי מרקחת מוכרים מוצר בשם "אגס" שנראה כמו בלון בצורת אגס המיועד לשטיפות וגינאליות. ממלאים בו מים ומוסיפים כמה טיפות ממה שרשמתי כאן ועושים שטיפות.
חשוב במצבים קשים לגשת לנטורופתית על מנת לתת טיפול פנימי בבליעה.
חשוב שתקחי גם פרוביוטיקה.
בהצלחה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיה,תודה רבה על תשובתך
שרה08/11/2011אני אגש היום לבית מרקחת .
אבל לא עניתן לי בנוגע ליוגורט ביו האם צריך לשטוף אותו לאחר מספר שעות?
או שזה כבר יתנקה מעצמו?
כשהשתמשתי בזה שלשום בלילה שטפתי את זה בבוקר כי חששתי שזה לא יחמיץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איה,תודה רבה על תשובתך - תגובה
איה הוד14/11/2011בהחלט לשטוף! כבר אחרי שעה-שעתיים ממליצה לשטוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שרה
נעם09/11/2011את שמן האורגנו הפראי אפשר לקנות בכל בתי המרקחת וחנויות הטבע. אני לקחתי 2 כמוסות ביום עם הארוחות, אני יודעת שזו ההוראה. ואת יכולה למצוא מבצעים בבתי טבע, אני לא זוכרת בדיוק כמה זה עולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)