מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צרידותחסוי08/05/2007
ליאור אני צריכה את עזרתך,
היבה לי קצת גירוי בגרון קצת אדום (לא דלקת)
בעבודתי אני חייבת לדבר לשיר (ימי הולדת)
פשוט מצבי מחמיר,אני צריכה את עזרך
נורית, מחכה לתשובה בקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוגל מוגל
לאור נהלל09/05/2007לצרידות, תרופה הסבתא העתיקה מכולן - :
מצרכים
1חלמון ביצה
2 כפיות דבש
1 כוס חלב חם
ההכנה
טורפים את החלמונים עם הדבש עד שהתערובת תחוויר, מוסיפים את החלב בהדרגה תוך בחישה טובה ושותים חם .
לרגישות של הגרון, פרוטק מותק :) , שתי כמוסות (פרופוליס ואכיניציה) כל 5 שעות, יחזק את המערכת החיסונית וימנע התפתחות של הגרוי והאודם ...גם מיץ תפוזים .
אם הגירוי ממשיך או מחמיר, את יכולה להכין "אנטיביוטיקה" טבעית למניעת דלקת : לחתוך בצל לקוביות, לכסות את הבצל בדבש ולאטום בצנצנת זכוכית , אחרי כמה שעות מופרש נוזל שממנו לוקחית כל שעה כפית.
וכשאת מתחת לפוך, לפני שינה, למרוח קצת ערק על בית החזה, זה מחמם ומשחרר את הריאות ומיתרי הקול...למחרת כבר תהיי חדשה ותוכלי לשיר (שלחי איזה MP3 שנשמע איך הבראת) .
החלמה מהירה וליל מנוחה
וד"א, השם הוא לאור LAOR , לא ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)