מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלוםמיכאלה11/02/2008
אני בהריון בחודש שני
בגלל הבחילות הנוראיות אני בבית כבר שבועיים לא הולכת לעבודה לא ללימודים וכמעט לא מתפקדת
אני עוד פחות מחודש מתחתנת מה יהיה עם הבחילות ?
ומה יהיה עד שזה יעבור ?
מה אני יכולה לעשות כדי שהבחילות תעלמנה?
אני כל כך סובלת :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות בהריון
שירי חבקין11/02/2008נטלי היקרה
אני באמת לא מקנאה בך
הבחילות הללו הן סיוט למי שסובלת מהן באופן קבוע.
בדרך כלל מבטיחים הרופאים שבחודש שלישי הן ייפסקו
אך זה כמובן לא וודאי.
מומלץ לאכול פלחי ג'ינג'ר מסוכר
וגם לימון סחוט טרי יכול לעזור במעט.
שיהיה בהצלחה רבה ובמזל טוב
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בחילות בהריון
איה הוד11/02/2008הי נטלי,
קודם כל מזל טוב (גם על ההריון וגם על החתונה הקרבה)
כל אישה מוצאת לעצמה את הדבר שהכי עוזר לה להקל על הבחילות.
אז אחד הדברים שבאמת מנסים ראשון ובאמת עוזר מאוד זה הזנגביל והלימון כמו ששירי כתבה.
ואם הטעם או הריח של שורש הזנגויל בלתי נסבלים מבחינתך (יש לו ריח אופייני), אז את יכולה לרכוש אותו בצורת כמוסות בבתי מרקחת - יעיל מאוד!
דבר נוסף שאת יכולה לנסות זה למצוץ קוביות קרח (יש נשים שדיווחו לי שזה הדבר היחיד שעוזר להן)
לאכול ארוחות מאוד קטנות כדי לא להעמיס, לשתות בשלוקים קטנים, לעשות נשימות מודעות, יש נשים שמדווחות שאכילת דברים יבשים כמו קרקרים או בייגלה עוזרת להן מאוד.
ואם שום דבר לא עוזר, גשי לבית מרקחת הומיאופתי ותרכשי מוצר הומיאופתי בשם R52 של ד"ר רקווק.
וכמובן לקוות שזה באמת יעבור אחרי הטרימסטר הראשון...לקראת החתונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אתן ממש נחמדות
מיכאלה11/02/2008אני אנסה את ההומאופתי .
אני רוצה לאכול ולתפקד זה נורא להרגיש כבולה בבית :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם פרחי באך יכולים לעזור לי?
מיכאלה11/02/2008מה אתן חושבות על השילוב של olive walnut clematis ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם פרחי באך יכולים לעזור לי?
מיכאלה11/02/2008מה אתן חושבות על השילוב של olive walnut clematis ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרחי באך
איה הוד11/02/2008הי נטלי,
פרחי באך יכולים לסייע רבות במידה והם הותאמו לך על ידי מטפל מוסמך שערך לך אבחון ותשאול.
לא כל פרחי הבאך מתאימים לכל אדם בכל מצב. ולדעתי האישית זה נכון גם לגבי הרסקיו המפורסם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מיכאלה12/02/2008רציתי לבשר שהתחלתי לפני שעה לקחת את התרופה ההומאופתית שהמלצת לי עליה ואני מרגישה קצת יותר טוב מעניין אם זה בגלל שאכלתי מעט או בגלל התרופה .
ובקשר לפרחי באך אני מטפלת מוסמכת בעצמי וגם לומדת נטורופתיה שנה ג' רק שלא דיברנו באופן פרטני על פרחי באך בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בחילות
איה הוד12/02/2008הי נטלי,
אם את מטפלת אז פרחי באך יעשו לך רק טוב. הייתי בכל זאת ממליצה לך לא לאבחן את עצמך (מניסיון) אלא ללכת למטפלת או חברה מהתחום שתתאים לך פרחי באך.
לגבי מה עזר - הטיפות שהמלצתי עליהן או העובדה שאכלת מעט - אני אגיד לך את מה שאני אומרת לכל המטופלים שלי שלא יודעים מה עזר להם:
תבודדי.
מה הכוונה?
אל תקחי את הטיפות בכלל, ורק תאכלי מעט ותראי מה מצב הבחילות.
אם המצב טוב סימן שזה קשור לאכילה ואם הן ממשיכות סימן שהטיפות עזרו.
כדי לוודא את זה לחלוטין חוזרים שוב לטיפות ורואים אם הן עושות את העבודה...
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
מיכאלה12/02/2008אני כל כך סובלת שאני מעדיפה לא לנסות את זה כדי שלא יהיה סיכוי שהבחילה תחזור.
יש לתכשיר ההומאופתי קונטרה אינדיקציות כל שהן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קונטרה אינדיקציות
איה הוד12/02/2008אין קונטרה אינדיקציות
יש לקחת בחשבון שבחילות ( וגם הקאות לצורך העניין) מצריכות לעיתים לקיחה של מינונים תכופים יותר. לכן, הטיפול הסטנדרטי (10 טיפות 3 פעמים ביום) יכול בקלות לעבור לטיפול במצב אקוטי חריף של בחילה - 10 טיפות כל שעתיים עד שהבחילה נרגעה ואז חוזרים ל-3פעמים ביום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:(:(
מיכאלה12/02/2008ישנתי שעתיים ומייד כשקמתי התחילו הבחילות להתעצם .
כבר חשבתי שניפטרתי מהן.
:(:( אני סובלתתתת
למה זה לא המשיך להשפיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בחילות
איה הוד13/02/2008הי נטלי,
את שוכחת שלא מדובר בתרופות קונבנצניוליות ומצפה להטבה כאן ועכשיו.
תני לזה זמן. אל תפחדי להשתמש יותר בטיפות.
ותקווי שזה יחלוף
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צריכה לעבור הפלה ביום שני
מיכאלה23/02/2008ההריון לא תקין
התגלה שאין אפילו חלבון בשק , השק ריק ואני בשבוע 9* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)