ציסטות בשחלות

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• ציסטות בשחלות
    טליה
    19/02/2008

ברצוני להכנס להריון , נאמר לי על ידי הרופא שיש לי ציסטות בשחלות דבר שעלול לגרום לי לא להכנס להריון
    איזה טיפול יש ומה עלי לעשות בבקשה תענו לי אני לחוצה מאוד זה אמור להיות הריון ראשון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטות בשחלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליציסטיות

איה הוד
    21/02/2008

שלום טליה,

סיפור אישי:
    לפני שנים רבות הגעתי לרופא נשים עקב כאבים באזור הרחם והשחלות.
    באולטסאונד הסתבר שיש לי שחלות פוליציסטיות כאשר אחת הציסטות מאוד גדולה.
    הרפוא רצה לנתח מיד וכמובן שאני לא הסכמתי.
    לכן הוא החליט שנעשה ניסיון קודם עם הורמונים ואם הם לא יעזרו אז לא ניתן יהיה להמנע מניתוח.
    קיבלתי מרשם לגלולות למניעת הריון (שאותן כמובן לא לקחתי מעולם!!!)
    והלכתי לטיפול אצל נטורופת (הרבה לפני שהפכתי לנטורופתית בעצמי) שנתן לי צמחי מרפא לאיזון הורמנולי עם הכוונה תנונתית ושילוב של דיקור סיני.
    לאחר חצי שנה, הרופא מביט באולסטסאונד ומחייך מאוזן לאוזן, כולו מאושר והוא אומר לי שאין שום זכר לאף סיטסה ושהוא מאוד שמח שהגלולת שהוא רשם לי עזרו.

שורה תחתונה:
    יש לטיפול טבעי מה להציע.
    גם אם אין לו הצלחה של 100% הוא בהחלט שווה ניסיון!
    אני ממליצה לך לגשת לנטורופת באזור מגורייך לטיפול יסודי ושלם שיתן לך מענה תזונתי+צמחי מרפא בהתאמה אישית לאחר עריכת האבחון, אני ממליצה לשלב את הטיפול עם דיקור סיני ואחד מטיפולי המגע (רפלקסולוגיה, שיאצו, טווינה, עיסוי וכו'...)
    מקווה שנרגעת קצת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו