בלוטת התריס

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• בלוטת התריס
    מיכל
    23/08/2012

שלום לכן, יש לי היפר בבלוטת התריס. תוצאה=8. התחלתי לקחת יותירוקס ורציתי לדעת האם יש "תרופות סבתא" בהן אוכל לחזק את עצמי. חוסר האיזון גורם לנוקשות בוקר, חולשות לעיתים... ועיייפות מרובה.
    אנא עזרתכן,
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוטת התריס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטת התריס - תגובה

איה הוד
    23/08/2012

הי יקרה,

לפני הכל מאוד חשוב לדייק ולו רק כדי לא להטעות מטפלים או רופאים במידה ותגשי אליהם: אם רמת ה TSH שלך היא 8 ואת מקבלת יותירוקס אז אין לך היפר-תירואידיזם אלא בדיוק ההפך: תת פעילות של בלוטת התריס (היפו-תירואיזידם).

אני מודה שיותר קל לטפל בתת פעילות מאשר בהיפר בנושא הזה.
    חשוב לדעת להימנע ממזונות גויטרוגנים, להקפיד על אכילת ירקות עליים ירוקים וירקות שורש כתומים, ולבקש מנטורופת התאמה של תוכנית תזונה מדוייקת עבורך באופן אישי בשילוב צמחים ואף חומרים הומיאופתיים לבלוטה.

דעי לך שלעיתים אפילו רק השינוי התזונתי מסייע לי לעזור לאנשים לחזור לאיזון מאחר ושינוי תזונתי יכול לשפר גם את הספיגה של התרופה (היו אצלי בשנה האחרונה לא מעט אנשים שלא הצליחו להתאזן על התרופות החדשות מאז שהאל-טרוקסין יצא מהשוק).

בריאות
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו