יובש בפה מה עושים?אני בת63 וצורכת כ

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• יובש בפה מה עושים?אני בת63 וצורכת כ
    סימו
    28/09/2012

כדורים ואני יודעת שזה משפיע אך לא ניתן להפסיק אז איך אני משפרת שלא יהיה יובש אגב אני מאד מודה לך על התשובות לכולם כי מזה לומדים ועוד דבר ענית לי על הסוכרת שאמרתי שאני לוקחת קצח תוכלי לפרט יותר ברור מה אני יכולה לקכת כדי שלא יהיה גרוע יותר תודה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש בפה מה עושים?אני בת63 וצורכת כ - תגובה

איה הוד
    29/09/2012

שלום סימו,

הטיפול בסכרת הוא מורכב ותלוי בבן אדם. יכולים להגיע אלי 10 אנשים עם סוכרת ולכל אחד אתן טיפול אחר וצמחים אחרים המותאמים לו אישית, לכן קצת קשה על גבי הפורום לתת המלצות טיפוליות לסכרת. ממליצה לגשת לנטורופתית באזור מגורייך. בינתיים, נסי להשיג מלון מר ולהכין לך חליטה מהצמח 3 פעמים ביום.

לגבי היובש בפה, את טוענת שזה מהכדורים ושאת לא יכולה להפסיק אז אני ממליצה לך לנסות לשתות כל בוקר וכל ערב מעט אלוורה ג'ל לשתייה של חברת פוראוור. אני לא משוכנעת שזה יפתור את הבעיה אבל שווה לנסות. בכל אופן, ההמלצה שלי היא שתלכי לטיפול אישי.

המון בריאות
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו