מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאב ראשעינבל18/10/2012
שלום,מה ניתן לעשות בכדי להקל על כאבי ראש מטורפים שיש לי? מה שמוזר שזה קורה רק שאני בעבודה,ואני מקפידה על שתית מים, אבל הראש מתפוצץ לי אני מגיעה הביתה אחרי חצי שעה בערך זה עובר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאב ראש - תגובה
איה הוד27/10/2012
שלום עינבל,
כמובן שאני יכולה לתת לך עצות נפלאות וטבעיות לטיפול בכאבי ראש. ואגש למלאכה מיד.
אך לפני כן, מאחר והזכרת את המוזרות שהכאב מופיע רק בעבודה אני הולכת לומר לך משהו עוד יותר "מוזר":
1. יכול להיות שכאב הראש נובע בגלל נוכחות של מישהו שאת עובדת איתו שמעביר אלייך אנרגיה שלילית שאת לא באמת מגנה על עצמך מפניה (למשל, לתת לאנשים בעבודה "לחדור לך מתחת לעור", לעצבן אותך או להקטין אותך, לקנא בך).
2. או בגלל המשרד עצמו (אם אין חלונות ואור יום שנכנס, או אם את ליד מחשב עם קרינה גדולה או אם יש מזגן כל היום פתוח, או אם את חשופה לאור נאון כל היום בעבודה)
אם שורש הבעיה לא יטופל כל הדברים הבאים לא בהכרח יעזרו.
אז יש הרבה מאוד דרכים טבעיות להקל על כאבי ראש:
1. מנוחה בחדר חשוך+שתייה מרובה
2. הימנעות מגירויי ריח, אור וקול חזקים.
3. קרח – לשים מגולגל במגבת על המצח וגם על העורף. יש אנשים שעוזר להם מאוד לשים רגליים בגיגית עם מי קרח למספר דקות.
4. ללחוץ 5 דקות רצופות על הנקודה בבסיס האגודל ביד (נקודת דיקור סינית)
5. פעמים רבות נטילת 2 כדורים של מגנזיום ציטרס תעשה את העבודה
6. וגם נטילת B12 עשוי לעזור במקביל.
7. נשימות!!!! נשימה לבטן - לשאוף אויר ולכוון את הנשימה לבטן – הבטן אמורה להתנפח. זה מקל מאוד!
הרבה בריאות
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ראש - תגובה
שירי חבקין30/10/2012עינבל היקרה
מוסיפה מידע על צמח מרפא לתגובתה של איה
צמח בן חרצית ידוע ומוכר מזה שנים רבות
כצמח המיגרנה- הוא אף הוכח במחקרים כמפחית
את התופעה ויכול לעזור גם במקרים של מיגרנות
כרוניות.
מומלץ ולא יכול להזיק לצרוך אותו באופן קבוע
בכדי למנוע את ההתקפים.
מכיוון שכפי שציינת הכאב מופיע רק במקום העבודה
עליך לנסות ולבדוק מה הגורם לכך כפי שהמליצה
איה וכעזרה ראשונה לשתות חליטה או לקחת
כמוסה של בן חרצית מדי יום .
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אורן02/11/2012אמקול תמיד עוזר לכאבי ראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה - תגובה
איה הוד06/11/2012
שלום אורן,
חייכתי כשקראתי את תגובתך.
תודה לך!
לצערי אקמול לא תמיד עוזר, וגם אם כן, הוא יפתור את הבעיה רגעית עד לכאב הבא. זה לא באמת פתרון יעיל.
יום נפלא
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה - תגובה
שירי חבקין11/11/2012גם אני מחייכת
האקמול עוזר נקודתית אולם לטווח ארוך
הוא מזיק לכבד וזה מוכח!
הכבד כשאינו מתפקד כראוי
עלול לגרום לכאבי ראש ובכך נהיה מעגל
שלא יוצאים ממנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)