מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תודהעידו04/03/2008
לשירי ואיה
תודה על התגובה המהירה,הכאבי ראש זה לא דבר חדש לי כי אני מפעיל יותר מדיי את המחשבות
ובחור שנמצא בחרדות ולחצים.אין סיבה לקחת אקמול על כל כאב ראש.
הסחרורות גם כן יכולות לנבוע מן החרדות,אבל לא כמו שתמיד היו לי.ולכן חושד שזה או מבעיות העיכול או מוירטיגו שיש לי ומברר זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בבקשה
איה הוד04/03/2008הי עומרי,
אם כך, אני ממליצה על תרגיל שנקרא "מחברת מדברת".
המטרה של התרגיל היא לשפוך (או כמו שאני נוהגת לומר - "להקיא" - סליחה על המילה :)) את כל המחשבות על דף.
כשבאים אלי מטופלים עם עומס מחשבתי ומנטלי אני נותנת להם לשיעורי בית את התרגיל הזה וזה משחרר לחץ. יש משהו מאוד חזק בכתיבה שמסייע לשחרר את המחשבות. וגם ברמה הפסיכולוגית, ברגע ששמים את המחשבות על הדף ובעצם מרוקנים אותן מהראש לדף, זה עוזר ומקל מאוד להוריד את מפלס הלחץ והמחשבות.
(משום מה זה תמיד עושה לי אסוציאציה מהסרט הארי פוטר שסנייפ מוציא לו ב'הלטת הכרה' את המחשבות מהראש לגיגית חחח.חחח...)
בכל אופן, יש 3 כללים לתרגיל והדבר היחיד שמכשיל אנשים בתרגיל הזה זה עצלנות - לא תמיד בא לנו לכתוב.
1. הדף או המחברת צריכים להיות חלקים. בלי שורות ובלי משבצות (זה מגביל את המחשבות וצריך משהו חלק ונקי בעין)
2. התרגיל נמשך 3 דקות ואפשר לעשותו או בלילה לפני השינה במיטה, או דבר ראשון בבוקר במיטה לפני שקמים להתארגן ולצחצח שיניים.
3. מתחילים לכתוב מחשבה, ובכל פעם שמחשבה משתנה יורדים שורה חדשה.
(לפעמים זה מדהים לראות כמה מחשבות עוברות לנו בראש רק ב-3 דקות)
את הדף או המחברת אפשר לשמור במקום פרטי או לזרוק לאחר התרגיל.
נ.ב
לא הייי מוותרת על צמחי מרפא נוגדי חרדה ומרגיעים או על טיפול הומיאופתי ואפילו על עיסוי או רפלקסולוגיה פעם בשבוע - מאוד עוזר להרגעה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)