מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני מניקה וסובלת מכאב ראש חזקיםרויטל19/12/2012
היום בבוקר הרגשתי לפתע כאב ראש לאחר חצי שעה היו לי סחרחורות ובחילות(הרגשה לפני עילפון),שכבתי והרמתי רגליים,עבר לי קצת הסחרחורת אך מאז יש לי כאבי ראש חזקים ובחילות עדינות,אני מניקה ורציתי לדעת מה אוכל לקחת על מנת שהכאב יעבור. אשמח לקבל תשובה כי אני ממש סובלת כרגע תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מניקה וסובלת מכאב ראש חזקים - תגובה
שירי חבקין20/12/2012רויטל שלום רב
ראשית לדעתי כדאי לך לגשת לרופא ולבדוק
ממה נובע כאב ראש כזה חזק וכל התופעות
הנלוות.
שנית בכדי להקל על הכאב את יכולה למרוח
משחת טראומיל וגם לקחת טיפות טראומיל לכאבים.
זה כעזרה ראשונה
באופן קבוע ובכדי למנוע מיגרנות, באם זאת הבעיה,
ניתן לקחת את צמח בן חרצית, שמוכח כמסייע
להקלה על תופעת כאבי ראש ומיגרנות כרוניות.
אפשר בשתיה כחליטה ואפשר גם בכמוסות.
להשיג בבתי טבע ופארמים.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיגרנה
נאנא05/03/2013הי
לי ולבנותיי יש מיגרנה..ובמיחוד בזמן מחזור
האם צמח בן חרצית..יפתור לנו את הבעיה? הבת שלי עומגת להתחתן ודואגת שלא יהיו לה התקפים במן שלפני החתונה ובירח דבש..וביום החתונה גם מהרעש והמתח
האם לשתות כמה פעמים ביום? האם יעזור
האם אפשר לפתור את הבעיה סופייייייייייייייית??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקפי מיגרנה
צפורה08/03/2013חבל לסבול וזאת אני אומרת לאחר 40 שנות סבל!!! יש כדור שנקרא "זומיג" יש לקחת אותו מיד בהרגשה של תחילת כאב הראש והכל חולף תוך רבע שעה. גם אם ההתקף כבר בעיצמו לקחת את הזומיג יחד עם נורופן!! אין התקף ומרגישים מצויין רק לשתות מים הרבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו בבקשה
נאנא08/03/2013מחכה ...........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני מניקה וסובלת מכאב ראש חזקים - תגובה
איה הוד28/12/2012שלום רויטל,
אני מסכימה מאוד עם שירי.
מאוד קשה יהיה לייעץ לך מה לעשות כל עוד לא היית אצל רופא ואנחנו לא יודעות מה הגורם לתופעות שתיארת.
אני ממליצה לא לנסות לטפל בסימפטום אלא במקור לבעיה.
ההמלצות שלי אלייך יהיו שונות לגמרי בהתאם לגורם - למשל, אם יש אנמיה או אם זה על רקע נפשי וסטרס, או אם זה הורמונלי, או אם זה ויראלי או אם זה בכלל התייבשות (אולי את מניקה ולא שותה מספיק) - בקיצור יש מיליון סיבות למה שחווית ואת חייבת לגשת לבדוק את זה במיוחד אם זה חוזר על עצמו.
שבת שלום
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)