מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פוריותטלי @27/05/2013
שלום רב
ברצוני לשאול איזה מקום יש לנטורופטיה ולצמחי מרפא בנושא פוריות
לבת שלי יש הורמון גבוה מידי שמפריע לה להיכנס להריון
יש ביוץ, יש מחזור, אך ההורמון הגבוה אמור לרדת כדי שתהיה אפשרות להריון
לא ממש עוזרים לנו ברפואה הרגילה
המליצו לנו על דיקור סיני , נאמר לנו שיש בקופת החולים, (לא מכירים מישהו ספציפי לנושא )
אך לפני זה רציתי לשאול פה מה דעתכן
מצאתי באינטרנט צמחים שכדאי לערבב ביחד לטחון ולשים על יוגורט
מה את אומרת על זה ?
20 גר מכל דבר
עלי מרווה , זרעי קצח, זרעי שומר, זרעי כמון ,זרעי קימל ,תרמילי הל, זרעי כוסברה,זרעי אניס
כפי שכתבתי מצאתי את זה ברשת אך מאוד רוצה לומר מה את אומרת
ואם יש מקום לטיפול שלך, , אצור איתך קשר
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פוריות - תגובה
איה הוד28/05/2013שלום טלי,
ישנם צמחי מרפא רבים שמסייעים לאיזון הורמונלי, אך צריך לראות בדיקות דם עם פרופיל הורמונלי כדי לדעת מה להתאים.
יש צמחים כגון ויטקס (שיח אברהם), כמליריום(Chamaelirium), סימיסיפוגה, אנג'ליקה סינית ועוד רבים וטובים.
אם תרצי המלצה על מטפל טוב עם ניסיון בתחום אשמח להמליץ באופן פרטי ולא בפורום.
אני גם אוהבת לעבוד עם חומרים הומיאופתיים (הומוטוקסיקולוגיים) שהופקו במקור מאברי רבייה נשיים כגון שחלות ויש להם פעולה מדהימה
ואחרון חביב - תזונה! לתזונה צמחונית במקרה הזה, עם כמה שפחות חלבון מהחי יש יתרונות רבים מאוד!
מקווה שעזרתי,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה על התשובה המהירה
טלי @28/05/2013ואני מבינה מדברייך שהצמחים שכתבתי לך לא ממש ...
תודה רבה על התשובה שלך
וכן, עזרת לי בתשובתך
יום טוב ונעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)