טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני סובלת מדימומים (בנרתיק) שמתחילים בערך כשבוע אחרי סיום המחזור, המליצו לי להרתיח קליפת רימון (ובמים של הרימון שהורתח) לשטוף את המקום ולשים בפד במשך כל הלילה וכך במשך שבוע וזה מונע דימומים, האם זה נכון? משהי שמעה על זה? זה לא יכול לפגוע במשהו בגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני לא מכירה שיטה זו ובכל מקרה חושבת שיש להיות במעקב רופא נשים ולבצע כל בדיקה אפשרית למצוא מה הסיבה לדימום. אין להתמהמה או לשחק עם זה. יכול להיות שמדובר בציסטה או מיומה ואסור להזניח ולעשות נסיונות במקרים אלה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר