מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אובדן טעםטל17/08/2013
שלום,
מזה כשלושה חודשים סבי סובל מאובדן טעם וריח בצורה מוחלטת.
במהלך זמן זה סבי עבר בדיקות נוירולוגיות שנמצאו תקינות וכן בדיקה אצל רופא אף אוזן גרון שנמצאה תקינה אף היא. כמו כן, סבי מטופל ברפואה משלימה.
דבר זה משפיע על איכות חייו משמעותית והוא סובל מירידה במשקל.
אנא עזרו לי במציאת פתרון אפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אובדן טעם - תגובה
איה הוד17/08/2013שלום טל,
במקרה הזה חוששת שאינני יכולה לסייע.
גם בגלל שהסיבה לאובדן הטעם והריח לא ידועה לי וגם מאחר ואין לי ניסיון טיפולי עם מצב כזה.
חשוב לי לציין שהרבה פעמים כאשר אני מעבירה אנשים תהליך "ניקוי מרעלים" הם מדווחים לי על שיפור משמעותי בחוש הטעם והריח, אך אין אני יודעת אם סבך יכול לעמוד בתהליך כזה והאם זה נכון לו מבחינה בריאותית.
בכל מקרה, בלי קשר, אני ממליצה לו בחום להתחיל את הבוקר כמו הנשיא שלנו שמעון פרס: חצי כוס מים פושרים עם חצי לימון סחוט וכפית שמן זית.
ולהוסיף לזה כוס של מיץ ירוק סחוט שמכיל קישוא, מלפפון, פטרוזיליה, סלרי גבעולים, תפוח (צריך בשביל זה מסחטת מיצים קשים).
הייתי ממליצה לו לגשת לנטורופתית כדי שתבדוק אם יש צורך בתוספי מזון כגון סטביליום או עשב דגנים או פלורדיקס או ויטמין D או אלוורה...
מאוד חשוב לוודא (במיוחד בגיל שלו) שאין עצירות ושיש יציאה כל יום. חשוב שהטיפול יהיה מקצועי לאחר תשאול, אבחון ומעבר על תוצאות בדיקות הדם שלו ולא סתם על דעת עצמכם.
בברכה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)