אוסטואטריטיס לבחורה צעירה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• אוסטואטריטיס לבחורה צעירה
    דינה
    18/08/2013

שלום איה ושירי, אין מילים לתאר את הערכתי ואהבתי אלייכן

באחרונה טופלתי בקליניקת סטודנטים לרפואה סינית (שנה ד). תוך כדי אחד הטיפולים החלו לכאוב מפרקי הידיים והאצבעות. מאותו טיפול כואב המצב נהיה כרוני. כנראה שהיתה מחלה רדומה, שהטיפול הלא נכון עורר. האבחנה אוסטואטריטיס. אני רואה שינוי מבני באצבעות. שינוי קל. הראמטולוג טוען שאין מה לעשות ובמקרה של כאב רב יתן לי תרופות הרגעה. המצב כרגע טוב. ללא טיפול כימי. האם ברפואה הטיבעית יש מזור?יש לכן המלצות? אני נזונה מתזונה צמחונית, ללא מוצרי חלב וסויה. אבל עדיין לא תזונה מלאה ומאוזנת.
    תודה רבה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוסטואטריטיס לבחורה צעירה - תגובה

איה הוד
    18/08/2013

שלום דינה,

ראשית מהבחינת הפיזית (תזונה וצמחים) יש המון מה לעשות! מעבר למעבר לתזונה אנטי-דלקתית יש המון צמחים נוגדי כאב ודלקת שאני עובדת איתם.
    אבל...
    אמונתי היא שמחלה כמו זו מקורה הוא רגשי (גם אם זה משהו תת מודע מלפני המון שנים), ולכן אני ממליצה לך לבחון במקביל את האפשרות לטיפולי גוף-נפש (אני עובדת עם דימיון מודרך, EFT, אנרגיה מרפאה)

אם זה מדבר אלייך -קראי את הספר "המסע" מאת ברנדון בייס. מוסבר שם בצורה מאוד יפה את הקשר.
    ממש חשוב!

הרבה בריאות יקירה
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו