מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוסטואטריטיס לבחורה צעירהדינה18/08/2013
שלום איה ושירי, אין מילים לתאר את הערכתי ואהבתי אלייכן
באחרונה טופלתי בקליניקת סטודנטים לרפואה סינית (שנה ד). תוך כדי אחד הטיפולים החלו לכאוב מפרקי הידיים והאצבעות. מאותו טיפול כואב המצב נהיה כרוני. כנראה שהיתה מחלה רדומה, שהטיפול הלא נכון עורר. האבחנה אוסטואטריטיס. אני רואה שינוי מבני באצבעות. שינוי קל. הראמטולוג טוען שאין מה לעשות ובמקרה של כאב רב יתן לי תרופות הרגעה. המצב כרגע טוב. ללא טיפול כימי. האם ברפואה הטיבעית יש מזור?יש לכן המלצות? אני נזונה מתזונה צמחונית, ללא מוצרי חלב וסויה. אבל עדיין לא תזונה מלאה ומאוזנת.
תודה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוסטואטריטיס לבחורה צעירה - תגובה
איה הוד18/08/2013שלום דינה,
ראשית מהבחינת הפיזית (תזונה וצמחים) יש המון מה לעשות! מעבר למעבר לתזונה אנטי-דלקתית יש המון צמחים נוגדי כאב ודלקת שאני עובדת איתם.
אבל...
אמונתי היא שמחלה כמו זו מקורה הוא רגשי (גם אם זה משהו תת מודע מלפני המון שנים), ולכן אני ממליצה לך לבחון במקביל את האפשרות לטיפולי גוף-נפש (אני עובדת עם דימיון מודרך, EFT, אנרגיה מרפאה)
אם זה מדבר אלייך -קראי את הספר "המסע" מאת ברנדון בייס. מוסבר שם בצורה מאוד יפה את הקשר.
ממש חשוב!
הרבה בריאות יקירה
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)