אבני שקדים

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• אבני שקדים
    עדי(בת 17)
    23/12/2013

שלום,יש לי אבני שקדים וזה מאוד מאוד מדכא אותי כי זה עושה ריח נורא וזה פשוט לא עובר..
    קראתי איפה שהוא שזה טוב לגרגר סודה לשתיה,או חומץ תפוחים אבל זה לא מומחה אמר את זה אז אני לא יודעת אם זה יעזור..
    יש אולי איזה משהו שאני אוכל לגרגר או לאכול או משהו בשביל שזה יעבור?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבני שקדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבני שקדים - תגובה

שירי חבקין
    23/12/2013

עדי שלום רב
    אשמח באם נחכה לתשובתה של איה בנושא
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבני שקדים - תגובה

איה הוד
    08/01/2014

שלום עדי,
    החלק המשמח בכל הסיפור הוא שטונסילוליטים (אבני שקדים) אינן מסוכנות או מזיקות. אבל כן, הן גורמות לאי נוחות רבה כאילו משהו יושב תקוע שם ולא ניתן להוציא אותן.

אני מניחה שמי שאמר לך לגרגר אבקת סודה לשתייה או חומץ תפוחים קיווה שזה ימיס את האבנים (שלרוב מורכבות מקלציום).

כדי להמיס משקע של סידן הגיוני להשתמש במשהו חומצי כמו חומץ תפוחים או מי-סודה. אך אבקת סודה לשתייה בניגוד למי-סודה לדעתי היא בכלל בסיסית ולכן אולי בגלל זה הטיפול שניסית לא היה יעיל.

הגורם לבעיה לא ידוע אבל אני מניחה שזה קשור למבנה מחורץ או לא חלק של השקדים עצמם - דבר שמאפשר שקיעת מינרלים כמו קלציום בין השקעים.
    אני לא חושבת שיש טיפול טבעי שיכול לשנות את מבנה השקדים.

האם ביררת מה הטיפול הרפואי לכך?
    שמעתי שיש טיפול טוב עם שוטף פה או גירוד של המשקע או אפילו טיפול בלייזר שאמור להחליק את מבנה השקדים אך אני לא יודעת על כך מספיק.

מקווה שעזרתי.
    איה הוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו