מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פיטרייה בציפורן?דנה14/04/2008
שלום,
איזה טיפול טבעי יש לפיטרייה בציפורן הבוהן? זו ציפורן שהוציאו לי שהייתי בת שנתיים וחצי כיום אני בת 31. תמיד היה לה צבע שונה משל שאר הציפורניים אך כיום יש לה בפינה השמאלית כתם אפרפר- אני רוצה לנסות משהו טבעי לפני המשיחות הרגילות- האם יש לכן איזה שהוא פיתרון?
לתשובתכן אודה,
חג שמח,
דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פטרייה בציפורן
איה הוד14/04/2008הי דנה,
זו שאלה שנשאלת פה הרבה בפורום אז אני ממליצה שתחפשי בהיסטוריה כי יש שם תשובות מעולות.
בנוסף, יש שמן לציפורניים לפטריות של חברת מורז - מעולה!
באהבה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה- בבקשה?
דנה14/04/2008השמן לציפורניים של מורז הוא טבעי, נכון? אם לא יועיל בטח שלא יזיק???
הפורום ממש נחמד- ובאמת ראיתי כבר בבוקר שהמלצת על השמן של מורז- אני ראיתי תערובת אחרת של שמנים של חברה שאני ממש לא זוכרת את שמה- אריזה בצבע יורק זה נמכר בפארמים...
בכל מקרה- תודה על העזרה,
חג שמח!
דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פטרייה בציפורניים
איה הוד14/04/2008הי דנה,
בשמחה!!!
כן, השמן של מורז הוא טבעי.
יש לזכור שטיפול בפטרייה כזו הוא ארוך, איטי ומצריך הרבה התמדה וכוח רצון.
ישנה חשיבות גם לתזונה ולמה שנכנס לפה, וחשוב לחזק מבפנים את מערכת החיסון.
הטיפול החיצוני הוא יעיל אבל הוא רק חלק מהטיפול...
בהצלחה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיה היקרה!
דנה14/04/2008אחרי כמה זמן לדעתך ניתן להתחיל לראות שיפור?
מבטיחה שזו השאלה האחרונה...
תודה רבה רבה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)